Ako sa dostanem pod displej, ktorý ukazuje čas, dátum a teplotu? Totižto je tam zlý kontakt, lebo keď prejdem cez jamu tak sa vypne alebo zapne, záleží od momentálneho rozpoloženia.
Ako to budem všetko riešiť celolakom + renovácia kasne
Smithy dal som za to ... doteraz 300€ vlastne to mám len za prihlásenie na SK a ďakujem, dnes sme tiež na to pozerali a došli sme k záveru, že to je posilovač
Brzdovka vymenená
Mám aj sedačky nové do nej, len nesedia, treba menšie úpravy chlapci, z ktorej Corsy sú tieto sedačky?
Chcel by som Dark light packet (môj názov pre čierne predné svetlá, čierne blikače bočné a zadné červenotmavé svetlá). Takže ešte ma to raz čaká, ale nie teraz, spravím najprv technický stav, potom kasňu, neskôr začnem s interiérom a detaily dotiahnem posledné
Auto prešlo TK bez problémov. Brzdí lepšie ako predtým, kvapalina kvalitná ...
Dnes dokončený preklad papierov a podaná žiadosť o schválenie vozidla. Do stredy mám počkať na TP.
23.9.
Auto na 8.30 odvezené do umyvárky. Bude sa komplet tepovať, vysávať, umývať a potom by už mal konečne zmiznúť cigaretový zápach z interiéru, dokúpim nejaký osviežovač vzduchu a bude to veľmi dobré, by som povedal