Jak je to možné

Máte problém či závadu a potřebujete poradit? Pak jste ve správné sekci...

Moderátor: Arci

Odpovědět
FatriX
Kontaktovat uživatele:

Jak je to možné

Příspěvek od FatriX »

Ahoj lidi dneska vám jako jedu z roboty v 6 ráno a najeedno se mi bloklo kolo zadní levé říkám si hele ty vole máš rozsypaný vobložení ale jak tak koukám je to redy ale naopak se mi rozsypalo ložisko oj boha, normalne ten prstynek toho ložiska nasunutý na hřídelce(na tom náboji) a bylo to asi připeklý, rozsypaneee. PORADÍ NĚKDO JAK SE TO MOHLO STÁT? UŽ JE TO OPRAVENU A JEZDÍ ALE POTŘEBOVAL BYCH VĚDĚT JAK SE TO MOHLO STÁT? BYLO TO TO LOŽISKO CO SE DÁVÁ JAKO POSLEDNÍ PŘI MONTÁŽI T.J. ZA ŠROUB A VYMEZOVACÍ PODLOŽKU :) DÍKY ZA ODPOVĚDI KLUCI BUDU RÁD :)
Haniz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haniz »

Hoj je to tim že ty ložiska jsou do konusu tím pádem se nesmí dotahovat na byka nebo vic nez je dobre pak se muze toto stat....ale mohlo uz být načaté nějak jak jsem tě videl jednou v Muglinově(zdá se mi že jsi to byl ty)tak jsi tam dělal drivfy jak hlupy na suche cestě :-D takže jestli to tak dělas pravidelne tak jsi jim dal i docela pokuřit... :-D
Nenachčiješ proti větru :-D
FatriX
Kontaktovat uživatele:

:D

Příspěvek od FatriX »

tim by to mohlo asi bejt :) nwm ale zajimave že to začalo haprovat až tedkom! parada no co se nestane pri ceste domu z prace že? kosa -12°C ojaaj tak sem dojel k jednomu typkovi mi to odbrousil ten kousek a nasadil sem nove lozisko a jezdim dal :)
Haniz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haniz »

no to mas stesti mi se to uz taky jednou stalo se mi rozsypalo ložisko a upadlo mi kolo
FatriX
Kontaktovat uživatele:

dd

Příspěvek od FatriX »

no ja mam stesti ze mi to kolo neupadlo :) budu muset asi pak vymenit cely naboj to nove lozisko je tam narvane takze to asi dlouho nevydrzi :D ale asi uz rovnou kotouce takze i jine naboje :D
Cross27
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cross27 »

Na to ze jsi z Ostravy tak mluviš dost po Pražsku, to se nedělá... fuj
Corsa B 1.2i C12NZ >Moje Corsa<
Haniz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haniz »

:-D jen takova otazka na co chces do zadu davat kotouce na toho 1.0 litra? je to sice brko :-D ale myslim ze budny na to bohate staci :-D leda ze by jsi tam chtel davat jiny motor :-D
Larkin

Příspěvek od Larkin »

Co to znamená "brko"? :D Tedy v auto žargonu myslim...
Haniz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haniz »

myšleno "rychlé" jako :-D
FatriX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FatriX »

:D mluvim tak ze srandy :D voe no jinak motor tam chcu davat silnejsi ale až časem no a kotouce maji lepsi vzhled a lip to brzdi ne? snad :D
cheetah3

Příspěvek od cheetah3 »

Na motor X10XE je to vice nez zbytecni. Kotouce dozádu se davaji až pri takovych extremech jako C20XE/LET , X25XE, X30XE etc. :D :D
Odpovědět