kolísání otáček corsa b 12. 16v

Máte problém či závadu a potřebujete poradit? Pak jste ve správné sekci...

Moderátor: Arci

Odpovědět
Pavel N.

kolísání otáček corsa b 12. 16v

Příspěvek od Pavel N. »

Opel corsa 1.2 16v problém s kolísáním otáček u volnoběhu, na diagnostice to ukazuje chyby 505,byl vyměněn kokový motorek ,svíčky,vaha vzduchu. Auto je přestaveno na LPG. Potřebuju vědět,co to ještě může zpúsobovat,a jak závadu odstranit
Gringo_Joe
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gringo_Joe »

cidlo?
Corsa B 1.0 12V 1998
Pavel N.

Příspěvek od Pavel N. »

Corsa 1.2 16v já nevím jesti to dělá čidlo ,auto bylo v servisu,kde se i proměřily kabely ,daly nové svíčky ,filtry.Nechci ho zbytečně dávat do autorizovaného servisu.kde si akorát namastí kapsu .Chyba na diagnostice píše 505
knedlik
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od knedlik »

podivej se taky na konektory (u cidla i u ŘJ) jestli nejsou zoxidovane :wink:
corsa B c12nz sport, zběsilých 45PS + KN filter ;-D
astra F x17dtl + IC-75PS, astra F 1.7 tds combi německo-japonskej pracant- zůstaly v rodině;;
astra G 1.7 DTi-ex; astra H caravan 1.7 cdti-ex;
GIV kombík TDI-PD, Honda VTR 1000 Firestorm V2 90°
Pavel N.

problémy závady

Příspěvek od Pavel N. »

Zkoušel jsem vyčistit konektory,ale otáčky volnoběhu stále lítají od 1000 do 3000 ,když se ohřeje je to lepší,na plynu mě řekli že to dělá benzín na benzínu,že plyn, Kdo má nějaké zkušenosti s kombinací LPG.
Sonny

Příspěvek od Sonny »

jelikoz jsem s timhle tedkom cvicil tak tyden tak ti poradim...teda aspon muj problem vyresila vymena krokoveho motorku a vahy vzduchu,teda za predpokladu ze mas kabelaz ok,a jeste takova drobnost,musis pouzit dily original Bosh jinak se s tim budes trapit porad dookola,tohle byl i muj problem,takze snad ti to pomuze.
Pavel N.

Příspěvek od Pavel N. »

Zdravím.U corsy 1.2 16v jsem vyměnil krokový motorek,ale na diagnostice to píše chybu 505 volnoběh ,co to ještě múže způsobovat,klapka vyčištěná,krokáč ok. ,kabely i váha vzduchu ok.,může mi někdo poradit,někdo říkal,že řídící jednotka to může dělat.Starty jsou v pohodě i když je ted -15. Díky za každou radu.
Byzon

Příspěvek od Byzon »

v předchozím autě (renault espace II) vím že je to něco jinyho, ale taky to byl kombinace lpg/benzin. vyměnili sme snad všechno, ale nic nepomohlo. Nakonec jsem zvětšil kousek dirky sání podtlaku z motoru a bylo to už ok, nevyřešilo se to, možná uškodilo motoru, ale otáčky byly, jak měly být..
Odpovědět