zdravim, prosimvás, mam 3 válec, 12V 1.0..
když na volnoběh přidám plyn, tak to trochu zatřepe s celou palubovkou a je slyšet traktorovy zvuk. Nevim zda je to normalni u 3 válců, nebo ne..
ještě normalně při volnoběhu je za studena slyšet vuz jako diesel..
Nevite jestli je to normal, nebo nejaka zavada, abych nehledal brouka, kde neni..
ja s tim tedka jel, a při ohřatym to klepe trochu vic.. pak sem prohledal motor, ale řetaz sem nenašel abych se mrknul esi je prověšenej. Jen sem viděl řemen na levé straně motoru a ten vypadal ok..
ja vim, že mysleli řetěz proto řikam že předtim sem měl řemen - tudíž o řetězu skoro nic nevim..ani sem ho ještě nenašel
Nevite, jestli je prověšený, jestli stačí ho zatím nechat jen dotáhnout nějak, nebo se to musi rovnou vše vyměnitt?
nemusí no, to ja nevim pravě, zajdu s tim za nekym kdo se v tom vyzna aby na to celkově mrknul, co je potřeba, esi je řetez ok,... a když se mění řetěz, musí se i pumpa a ty kladky...??
chlapi mam ten samy problem to neni retezem ani zadnyma kladkama cvakaji vam zdvihatka ventilu nemaze vam je to mam taky 1.0 12v a myslel jsem si ze mam spatny simering kliky ale je to olejove čerpadlo nedava mi to olej do vika a nemaze mi to ty zdvihatka proto ten traktor nejsem si jisty ale podle me mate stejny problem