nastartuje na 2 sekundy a umre

Máte problém či závadu a potřebujete poradit? Pak jste ve správné sekci...

Moderátor: Arci

Odpovědět
firo250cz
Kontaktovat uživatele:

nastartuje na 2 sekundy a umre

Příspěvek od firo250cz »

prosim o radu mam corsu 1litrovku 3 valec mel jsem stary motor a na tom se mi rosekala olejova pumpa tak jsem sehnal druhy vse jsem prehodil kabely jsem take zapojil a tet kdyz chci nastartovat tak chytne a hned zdechne jinak jsem si vsiml ze blika kotrolka diagnostiky jinak je divne ze jiskru dava a benzin take jeste jsem zjistil ze jak to chytne a pootocim s klicem do vypnute polohy a rychle zpet do zapnute bez startiu zase na chvili jede a pokud si takhle nehraju s klicem tak zdechne asi po 1,5 sekund diky za radu specha
firo250cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od firo250cz »

no tak dneska jsem jeste nehal udelat diagnostiku a jedinou chubu co mela tak byl imobilizer sice nechapu ale myslim si jedno ze na sani je elktro magneticky ventil a ten ma svuj kod zkusim vymenit sani a uvidime
knedlik
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od knedlik »

jj tak se presne chova imm :roll:
corsa B c12nz sport, zběsilých 45PS + KN filter ;-D
astra F x17dtl + IC-75PS, astra F 1.7 tds combi německo-japonskej pracant- zůstaly v rodině;;
astra G 1.7 DTi-ex; astra H caravan 1.7 cdti-ex;
GIV kombík TDI-PD, Honda VTR 1000 Firestorm V2 90°
firo250cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od firo250cz »

ale chci se zeptat stalo se vam nekdy ze vymenite salky na spodku a olejova pumpa se rolti na milion kousku a co je jeste divnejsi stalo se to i memu kamaradovi na Cckove korze vsechny 3 valce kamos mi zas rikal ze je to vyrobene ze spatneho materialu
chico
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chico »

takto sa chova IMMO. nastartuje a zhasne, pritom blika kontrolka

ked si menil aj RJ tak potrebujes imo chip z tych klucov co boli na tom druhom voze... ak to nevies zohnat tak v opli ti vedia nakodovat RJ na tvoj chip
Tigra X16XE , -40/40 , mantzel
firo250cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od firo250cz »

o kodovani vim ale dneska jsem prehodil komplet stare sani ze stareho motoru a vida vono to jede takze vsichni co menite motor tak si na tohle davejte bacha jinak dekuji vsem za rady
firo250cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od firo250cz »

o kodovani vim ale dneska jsem prehodil komplet stare sani ze stareho motoru a vida vono to jede takze vsichni co menite motor tak si na tohle davejte bacha jinak dekuji vsem za rady
Odpovědět