prosim o radu mam corsu 1litrovku 3 valec mel jsem stary motor a na tom se mi rosekala olejova pumpa tak jsem sehnal druhy vse jsem prehodil kabely jsem take zapojil a tet kdyz chci nastartovat tak chytne a hned zdechne jinak jsem si vsiml ze blika kotrolka diagnostiky jinak je divne ze jiskru dava a benzin take jeste jsem zjistil ze jak to chytne a pootocim s klicem do vypnute polohy a rychle zpet do zapnute bez startiu zase na chvili jede a pokud si takhle nehraju s klicem tak zdechne asi po 1,5 sekund diky za radu specha
no tak dneska jsem jeste nehal udelat diagnostiku a jedinou chubu co mela tak byl imobilizer sice nechapu ale myslim si jedno ze na sani je elktro magneticky ventil a ten ma svuj kod zkusim vymenit sani a uvidime
ale chci se zeptat stalo se vam nekdy ze vymenite salky na spodku a olejova pumpa se rolti na milion kousku a co je jeste divnejsi stalo se to i memu kamaradovi na Cckove korze vsechny 3 valce kamos mi zas rikal ze je to vyrobene ze spatneho materialu
takto sa chova IMMO. nastartuje a zhasne, pritom blika kontrolka
ked si menil aj RJ tak potrebujes imo chip z tych klucov co boli na tom druhom voze... ak to nevies zohnat tak v opli ti vedia nakodovat RJ na tvoj chip
o kodovani vim ale dneska jsem prehodil komplet stare sani ze stareho motoru a vida vono to jede takze vsichni co menite motor tak si na tohle davejte bacha jinak dekuji vsem za rady
o kodovani vim ale dneska jsem prehodil komplet stare sani ze stareho motoru a vida vono to jede takze vsichni co menite motor tak si na tohle davejte bacha jinak dekuji vsem za rady