Nereagují brzdy

Máte problém či závadu a potřebujete poradit? Pak jste ve správné sekci...

Moderátor: Arci

Odpovědět
Fade

Nereagují brzdy

Příspěvek od Fade »

Zdravím,

nedávno jsem dával nový lanovody k ruční brzdě ( staré uhnily a přetrhly se ) od té doby brždění v autě bylo jiné než doposud. Auto při zabrždění brzdilo jak si hrubě, a k zastavení se musela použít asi tak 2 krát větší síla...

Přijel jsem z průtahu kde jsem valil 110 km/h a následně brzdím před vozidlem, ale brzdy už nereagovaly ( pedál na podlaze se slabou vůlí odporu bez bezdných účinků ) ... začnu pomalu brzdit ručkou a poté opět šlapu na brzdy tentokrát už brzdí ...

Řekl jsem si, že jsem asi šlápl na spojku ( i když se mi tomu nechtělo věřit )

Dneska jsem skusil bez nastartovaného motoru dupnout na brzdu, kde vůle byla klasická při brždení, kapalina furt ve stejné hladině, ovšem po nastartovaní už vozidlo nebrzdí ( opět s lehkou vůlí prošlapnu až k podlaze bez účinku )

Měli jste někdo někdy podobný problém ? A popřípadě jak jste ho vyřešili ?
Opel Corsa B 1.7 Diesel
FatriX
Kontaktovat uživatele:

oj

Příspěvek od FatriX »

zkus odvzdusnit brzdy jestli to nembude ok podivej se na brzdy vzadu jestli si to spravne smontoval a nebo muzes mit v p. posilovac brzd :)
Fade

Příspěvek od Fade »

Tak nakonec byla uhnilá hadička s dírkou na levým zadním kole, naštěstí stačil jenom zadní díl a nemusel jsem to kuchat přes celý auto až k motoru

240 kč i z brzdovou kapalinou ...

Zima polevila - corsa zrezivěla :/
Opel Corsa B 1.7 Diesel
FatriX
Kontaktovat uživatele:

??

Příspěvek od FatriX »

a neztracela se ti brzd kapalin? bo si psal ze ne!?
Fade

Příspěvek od Fade »

zprvu neztrácela, ale přes noc byla pryč, hlavně sem si najel na sníh, našlapal a pododjel a pak už mi bylo vše jasné ...
Opel Corsa B 1.7 Diesel
Odpovědět