Pííny pokud vidim dobře tak to psal Tiger.s a ne Haniz
Pokud to tak nemas schvalne tak si oprav ten svuj popis:
"Ahojky všem co se dívaj na můj profil.Pomůžu všem pokud to bude v mích silách.V eletrice poradim snad vše promovaný ing. autoelektrikář"
Promovany jsi mozna ale v mích dej tvrdé "Ý" bo mi z toho naskakuje husi kuža:)
Naposledy upravil(a) Cross27 dne 22 led 2011, 15:29, celkem upraveno 1 x.
jo ja vim cetl sem to nekde tady, je to skoda jak cyp, ale tak aspon ze to skoncilo tak. ty to das do kupy ze to nepujde ani poznat:) zas taka palka to nebude za ty dvere
to sem se ptal já .. a jednoduchá rada prodat a kup 1,4 nebo 1,6 16v
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Lidi jsou moc jednoduchý a to mě vždy rozmesměje .. přidá se novej člen a hned první péta " přidání nejvíc koní" ... to není tak jednoduchý a tim filtrem z Tesca toho fakt nedocílíš .. já se musim fakt smát
Když chceš koně a výkon, tak sis neměl přizovat 1.2 16V .. ale např. GSI
( u čtení jsme se dost pobavil, třeba s tím převodovým poměrem u Fatrixe atd )
ja bych to jeste chvili nechal je to docela sranda sem se tesil az prijdu z prace dneska a co tu zas bude napsane:) si vemu zitra asi notas do prace:) nebo vytvorit nejakou novou sekci na hlavni strance fora a nazvat pro pobaveni nebo nejak a slouzilo by to pro novacky aby se to nemuselo resit priste zas porad dokola, tam by se davaly vsechny picoviny. prosiiim nemazat Lukkas:)
to bylo kdysi ten filter ten sem tam dal z nouze bo sem tam mel ten hlupy airbox mam doma 2 v garaži a zda se mi to zbytečne to tam mit! jako je jasne že tam nezateče voda jo ale prostě mi to tam vadilo a ten filtřík tam už dávno není!! je tam filtr takovy normalni tuningáč za 5 kilčo