1.0 12V - x10xe - křivky průběhu kW a N.m (graf)
- Matrix
1.0 12V - x10xe - křivky průběhu kW a N.m (graf)
Konečně jsem po dlouhém hledání vygooglil ZDE
Opel Corsa 1.0 12V 40 kW, X10XE, 1998, 3dv., 155.000 km
-
Re: 1.0 12V - x10xe - křivky průběhu kW a N.m (graf)
Soráč, že otevírám starý téma, ale nemá někdo ty grafy pro litra?? Ty co tu jsou jsou mi k prdu, protože to neni do 40kw a krouťák je tam taky jinak. Celkem nutně bych to potřeboval, ale nemůžu to najít
-
Tady něco máš od "úpravce" autochip.eu. Koukej na to šedivé, to červené je "po úpravě". Samozřejmě je každému jasné, jak to je s úpravou
Ještě tam je křivka od měření výkonu na kolech, což je samozřejmě méně, než motorový výkon.
Ještě tam je křivka od měření výkonu na kolech, což je samozřejmě méně, než motorový výkon.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím ->
Prosím ->
-
Gooder: Díky, vzal jsem to z toho autochipu. Včera večer mi to docvaklo taky, když jsem viděl na FB stránku o chipování
-
Náhodou jsem si vzpomněl na tohle téma, tak něco přihodím
Graf výkonu a krouticího momentu a pilový diagram(rychlost na jednotlivé stupňe při daných otáčkách)
Mám na to udělanej Excel, tak kdyby si to někdeo chtěl předělat na svoje auto, tak můžu poskytnout Jen to neni nějak extra přehledný
Graf výkonu a krouticího momentu a pilový diagram(rychlost na jednotlivé stupňe při daných otáčkách)
Mám na to udělanej Excel, tak kdyby si to někdeo chtěl předělat na svoje auto, tak můžu poskytnout Jen to neni nějak extra přehledný
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.