Dobrý den,prosím o radu.

Mám tento problém.Mám Corsu 1,4 i 16 V automat,fakt krasavici.Najeto 69 000 km servisní kniha,druhá majitelka,r.v.99.Autí je fakt zachovalé,mám ho dva roky.Již od loňského podzimu mě trápí záhadná závada,nic hrozného,spíš otravné.Za vlhka a chladu nastartuju v poho,ale po vypnutí sytiče jde motor jako na tři válce.To samé sundám-li nohu z plynu,volnoběh.S nohou na plynu o.k.Po ujetí více km taky o.k. Zlobí to jen na krátké trasy,město.Jo a diagnostika v pořádku,nový olej+filtr,nové svíčky,tlaky ve válcích v pořádku,nový EGR v. Bylo mi řečeno,ať nechám zkontrolovat vzduch. filtr,sání a klapku,tak tedy filtr nový,v sání bylo asi deci sajrajtu,tak to vyčistili.Nyní rezimé: Prý málo jezdím,krátké trasy,tak se sání zanáší.Dobře,to chápu,nejsem sice jediná kdo jezdí méně,Corsa prý s tím mívá problémy,tak mám smůlu,ale proč to po dvou dnech dělá znovu proboha?Sice o trochu méně,ale otáčky na volnoběh jemně kolísají pořád a občas to zase jde,třeba při stání na křižovatce,jakoby na ty tři válce.Podotýkám,že žádná kontrolka nesvítí!!A teď babo raď.

Prosím,pokud se někdo z Vás s takovouto závadou setkal,písněte mi,budu vděčná.Zoufalá Lenka