Fade,děkuju za tip,myslím,že motor bude u automatu stejný,jen jiná převodovka.Ovšem mechanik,když otevřel haupnu,tak nadával,jak je tam ten motor napěchovaný,samá hadička,mám totiž 16V,navíc ještě s klimou,tak je to fakt nářez.Jinak dlužím všem účastníkům tohoto tématu zprávu,jak se nyní věci mají.Tak tedy,jezdím 14 dnů s odvedenou hadičkou odsávání víka vent. pod motor.Zdá se,že se to postupně zlepšuje,čistí se sání.taky teď tankuju u Agipu lepší benzín,snad?

Ještě mi,než se motor zahřeje trochu habrujou otáčky,ale po zahřátí je to o.k.Možná to bude chtít časem kouknout na krokáč,tak teď šetřím korunky.Dočetla jsem se to na foru Opel Astra,kde tento problém řešili,myslím tím tu hadičku.Podle nich je to,ještě krom zaslepení AGR v.,jediná možnost,jak vyřešit zanášení sání mastnotou a vodními parami,tak jak se to dělo mě.Samozřejmě tomu ani neprospívá ježdění krátkých tras,používám autí převážně na jízdu do práce,tak 15 km za den.Takže suma sumárum,momentálně jsem celkem spokojená,až bude vlídnější počasí,věřím,že se to ještě zlepší.Pokud má někdo podobný problém,vyzkoušejte to.Lenka