Jdu do garáže, nastartuju, přidám plyn...auto se začne dusit a nechce jít do otáček. Vždy když přidám, tak cuká a přidušuje se. Je u toho slyše v kabině takové lupání na pravé straně, jako kdyby se něco přepínalo či co. A najednou šup a motor zhasl, lehce svítí (ale nejsem si jistej) tuším kontrolka baterie a vykřičník?? a bliká kontrolka motoru. Auto startuje, žádnej problém...ale nenastartuju jej. Myslel jsem, že odešla baterka. Dal jsem tam novou, motor nastartuju.....opět to škube a nechce jet...nechám jen na volnoběh...to je bez problému, ať se to zahřeje, třeba to pak pojede. Přijdu za čtvrt hodiny. Prošlápnu plyn....pohoda, vše tak, jak má být.....vyjedu z garáže, ujedu asi 200 m a normálně jako když utne...auto zhasne komplet všechno a zase to samé viz výše (bliká kontrolka motoru a auto nenastartuju). Museli mne odtáhnout potupně zpět.
Dnes to jde do servisu (holt to tam budu muset dotáhnout), tak by mne zajímalo, co by to mohlo být. Kam servisáka nasměřovat?
Původně jsem myslel, že to je těsnění pod hlavou, protože se mi zdálo, že corsa čudí, ale teď v zimě se mi to těžko poznává, přecejen to čoudí trošku víc, než v létě.
Zajímavé, že tak dva dny před tím jsem pocítil takové malé dva záškuby...sem si řek, že asi nějakej bordel v benzínu nebo tak něco. No zjevně ne.
Corsa B 1,0, rv 98