Nesvítí
Moderátor: Arci
-
Nesvítí
Ahoj mám takovej menší problémek s kapličkou ve středu comba je to rok 98. A problém je v tom že kdyš zapnu klíček tak se normálně nasvítí a vše funguje ale jakmile nasvítim světla tak zhasne. Žárovky jsou v poho dával jsem jiné. myslím že kaplička normálně ukazuje ale prostě nejni podvícená. Nevíte jestli je tam nejni náhodou nějaký odpor který tlumí to světlo aby to neoslňovalo??? Moc moc díky za rady.
- Wicked
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nesvítí
U zapinani svetel mas kolecko na tlumeni 
mozna blbej napad, ale obcas funguje

mozna blbej napad, ale obcas funguje

Tvorba webových stránek na zakázku ....
Pro majitelé vozu Opel Corsa slevy

Pro majitelé vozu Opel Corsa slevy

-
a taky budíky ztlumí osvětlení když zapneš světla, protože se počítalo s tím, že se svítí v noci, tak aby to neoslňovalo. Pokud nesvítí vůbec, tak bych se podíval na ten přepínač, jestli neni zoxidovanej a tak
This is madness.
Madness?
No, this is Corsaaaaaa
Madness?
No, this is Corsaaaaaa
- jamal.jefries
Je možný že se ti posral ten potenciometr v tom tlumení světel páč kámošovy na astře se posral a teď mu nesvítí ani palubka ani TID

Corsa B 1.4 8v
Corsa B 1.6 16v 78kw GSI under construction
-
osvětlení palubovky normálně funguje. A to kolečko mě napadlo jako první, musí to být v té kapličce páč zhasne jenom ona a ten potenciometr funguje protože se na palubovce normálně světla tlumí ale ta kaplička nic nedělá 

-
zkus tu kapličku vyndat a rozebrat, tak abys viděl holou desku kdejsou přiletovaný piny... pokud nějakej z nich bude mít vůli, musíš jej přiletovat 

-
Přesně takovou závadu mám na corse <2000> a nevím si s tím rady