Vtomas píše:prave ze ne - mam asi stejny co ty od FK. jak ti praskaj ty skla abych se moh na to pripravit?
Je to jen podle ošetřování nebo je možný, že je víc lidí co jim praskaj ty skla jak říkáte? Neviděl někdo třeba tohle v akci? = http://opel.autodoplnky.cz/opel-corsa-c ... r-s3216658
Jak třeba vypadaj v noci, jaký na ně maj lidi názor, atd...?
Naposledy upravil(a) mikro dne 28 srp 2007, 19:55, celkem upraveno 1 x.
Tjn, jenže stojej skoro 7 kousků. Za další pořád nevim jestli tyhle černý nebo ty bílý. bych potřeboval od někoho aby to nahodil na má autí ve Photoshopu .), abych konečně viděl jak to vypadá. Co sem se tady tak ptal, tak lidi řikali, že tyhle, ale já se bojim, že je to moc černý, že to bude jak pěst na oko, takže spíš mam sklon k těm bílejm (stříbrnejm .
Jako kombinace černá a bílá je hezká, ale já mam stejnak pořád divněj pocit tam dávat tu černou. Vážně by to chtělo, aby nějaká hodná dušička pro mě obětovala pár minut na kompu a aspoň tak nějak tam ty světýlka nahodila . Páč já to beru s dlouhodobýho hlediska a to jest to, že kdybych se opravdu rozhod nechat si namalovat přes celý auto českou vlajku , tak k tý by se ty černý moc nehodily podle mě.
Jako ono s tema led blinramam ve svetlech bych to nejak nehrotil za 600,- se daji sehnat ciry led blinkry do blatniku co amji corsy facelift a vypadaji fakt
jo videl jsemje na aukro a mit corsu c tak uz tam jsou jinak vcera jsem v hostiku videl corsu c celou cernou tuning steimetz ale absulutne dezent ale libovka