Nastal mi problém s ubytkem oleje po výměně oleje mi začal asi mizet nevím kam ale dolívám a kdybych to měl hodnotit co jsem tam nalil tak by tam bylo už asi 6 litrů pod autem je stále sucho a z výfuku nic není vydět
heh mám to samé liju olej a za mesic 1.5 litru fuč vana suchá atd... ale dym z vyfuku jak cip počítám že to bude nejspíš těsnění pod hlavou nebo pístní kroužky a nedělá ti auto problé sem tam když chceš nastartovat tak nechce chytnout?? chytne asi po 5 sekundách držení klíčku a pak kontrolka s bleskem??
FatriX píše:heh mám to samé liju olej a za mesic 1.5 litru fuč vana suchá atd... ale dym z vyfuku jak cip počítám že to bude nejspíš těsnění pod hlavou nebo pístní kroužky a nedělá ti auto problé sem tam když chceš nastartovat tak nechce chytnout?? chytne asi po 5 sekundách držení klíčku a pak kontrolka s bleskem??
no kouř žádný není pod vanou sucho jako na sahaře,nevím kde a kam to teče ale někdo mi říkal že přes symering kliky mi to muže protejkat do převodovky a pak se mi auto občas dusí jako kdyby nechtělo jét
no vidis to me nenapadlo to sem mel problem u stare corzy co mi corly taky byl sem v servisu a melsem zasrane cidlo klikove hridele a rikam jak je to mozne a v servisu rikali ze je gufero(simering) v pi...... taky možnost ale to by ti auto chcípalo ...
FatriX píše:no vidis to me nenapadlo to sem mel problem u stare corzy co mi corly taky byl sem v servisu a melsem zasrane cidlo klikove hridele a rikam jak je to mozne a v servisu rikali ze je gufero(simering) v pi...... taky možnost ale to by ti auto chcípalo ...
Obcas mi padnou otacky nevim ale prijde mi blbost že olej muze delat takové problémi asi hodím blesku ze skály a bude to vyreseno ale nemohu mam ji moc rád už si semnou užila max a lita 168 km/h
prave ze jo olejicek je olejicek .D jak je cilo klikovky zasrane od oleja je spatně jedina moznost asi jak to vidim ja je rozebrat to a kouknout co je spatne to me ceka tento tydem mam to same zere olej skoro jak benzin kuknu na tesneni pod hlavou a necham si zmerit kompresi ve valcich jestli nejsou v pi.... pistni krouzky a taky musim zajit na diagnostiku rikam chci nastartovat a musim drzet delsi dobu klicek nez to chytne a pak mi sviti kontrolka motoru tak chcipnu a nastartuju znova a je to dobree ale kdosi mi rikal ze to je lambda
FatriX píše:prave ze jo olejicek je olejicek .D jak je cilo klikovky zasrane od oleja je spatně jedina moznost asi jak to vidim ja je rozebrat to a kouknout co je spatne to me ceka tento tydem mam to same zere olej skoro jak benzin kuknu na tesneni pod hlavou a necham si zmerit kompresi ve valcich jestli nejsou v pi.... pistni krouzky a taky musim zajit na diagnostiku rikam chci nastartovat a musim drzet delsi dobu klicek nez to chytne a pak mi sviti kontrolka motoru tak chcipnu a nastartuju znova a je to dobree ale kdosi mi rikal ze to je lambda
Lambdu mam starou asi rok ale asi to bude bud ty symerigy a nebo koužky a uplně nejiste je že měrka která tam je tak i kamarád nic nenameri na sve corse ale jede mu to
namerit musis jinak motor KO zadrenej pokud mas kamose automechaniky kukni na to sam ne? nebo to hod do servisu no jinak pokud uz chces vylepsovat to auto tak hod X14XE si myslim ze bude lepsi nez opravovat x10xe
jinak samozrejme jak chces pokud chces jen tak jezdit do prace nebo jestli stac 10 tak OK
FatriX píše:namerit musis jinak motor KO zadrenej pokud mas kamose automechaniky kukni na to sam ne? nebo to hod do servisu no jinak pokud uz chces vylepsovat to auto tak hod X14XE si myslim ze bude lepsi nez opravovat x10xe
jinak samozrejme jak chces pokud chces jen tak jezdit do prace nebo jestli stac 10 tak OK
počítam kdybych zadrel motor už by chudák nejel vůbec nebo se pletu?
no něco je špatně a nevím co to je drat na maděru ale k čemu to je,
Tak problém vyřešen ale po konzultaci s technikem my řekl že moje milovaná bleška corsička asi cpo nevydět opusti náš svět takže brakoviste a nebo radeji eko likvidace to zjistily po poslechu rozvodů nevím jak to poznaly ale asi jsou lepší nežli já