svítící kontrolka airbagu
Moderátor: Arci
-
svítící kontrolka airbagu
Zdravím, přítelkyni po zapnutí klíčku svítí kontrolka airbagu/bezpč. pásu... nevíte v čem může být problém? Vím že u mého auta je kdesi pod sedačkou řidiče nějaký problém, který když se prodře nebo přeruší tak tahle kontrolka svítí. Ještě jsem se na to v corse nekoukal takže nevím zda je tam taky ten kabel nebo zda je problém přímo v airbagu. Díky za rady
-
Víš co to může být věcí??
Velký odpor na bagách, poškozený konktor, předpínače atd....
Než tam pojedeš, rozpoj konektrorypod sedačkama a prostříkej je kontaktolem a pak je zacvakni a řádně zajisti, nejlépe stahovačkou.
Protože kontrolka bagů tě sama nezhasne...
Smáznou tí jí, projedeš to a pokud se znovu ukáže tak budeš vědět že je to na 100% ta závada....
Velký odpor na bagách, poškozený konktor, předpínače atd....
Než tam pojedeš, rozpoj konektrorypod sedačkama a prostříkej je kontaktolem a pak je zacvakni a řádně zajisti, nejlépe stahovačkou.
Protože kontrolka bagů tě sama nezhasne...
Smáznou tí jí, projedeš to a pokud se znovu ukáže tak budeš vědět že je to na 100% ta závada....
-
svitici kontrolka 2
zdar lidi,mám taky problém se svítící kontrolkou,už dřív jsem psal, že mi svítí kontrolka elektrika v motoru je to taková oranžová kontrolka,která svítí při startování je motor a v něm blesk.V příručce píšou, že je to elektrika v motoru..Když jsem přijel z dovolené ,tak jsem nenastartoval a myslel jsem, že to může mít něco s tim společného,tak jsem to odtáhnul do servisu, kde mi řekl, že je v prdeli palivový čerpadlo takže 6000 v pr...a ptal jsem se ho proč on řikal ,že byl palivovej filtr ucpanej a hlavně stařim to auto má najeto asi 215 000...on to měl i na diagnostice a nenašel tam nic nevíte někdo proč se mi může ta kontrolka někdy rozsvítit?někdy jedu a nesvítí to a třeba včera se ta kontrolka rozsvítila..fakt nevim čim to už může bejt..poraďte někdy pls předem ď
-
Re: svítící kontrolka airbagu
Zdravim, pal. cerpadlo za 6 000 Kc, to snad NEEEEE?????
Take jsem menil pal. cerpadlo na Corsu X14SZ a v Auto Kelly jsem jej koupil od fy. Bosch za konecnou cenu s DPH 3 070 Kc! Vymenu jsem zvladl jako laik SAM! 
Take bych mel dotaz ohledne sviceni kontrolky AirBagu (AB) u ridice, jelikoz jsem potreboval sundat volat, tak jsem odsrouboval a odpojil konektor AB, po smontovani do puvodniho stavu mi stale sviti kontrolka AB i presto, ze pred demontazi nesvitila, myslim, ze to je tim, ze jsem odpojil konektor AB. Myslite, ze je nutne navstivit servis pro "odblokovani"????? Diky...

Take bych mel dotaz ohledne sviceni kontrolky AirBagu (AB) u ridice, jelikoz jsem potreboval sundat volat, tak jsem odsrouboval a odpojil konektor AB, po smontovani do puvodniho stavu mi stale sviti kontrolka AB i presto, ze pred demontazi nesvitila, myslim, ze to je tim, ze jsem odpojil konektor AB. Myslite, ze je nutne navstivit servis pro "odblokovani"????? Diky...

Naposledy upravil(a) Joe dne 27 kvě 2011, 17:24, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
joe : asi omyl ne ?? trošku inej topic ...
Vaneon Opel Corsa B 1.0 12V 5dv. červená ...
- Kubina
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Mě taky svítí pytel,ale to neřešim 

Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..