V poslední době si všímám, že mi kvalty(mluvím celou dobu o jedničce) neudrží auto na jen zlehka prudkém kopci - nefunguje mi už nějakou dobu ručka a na kvalt to pro sichr stavím ještě kolama proti obrubníku, když to jde. Jde o 1,2 16V.
Vrchol byl teď, když se mi povedlo rozhoupat Corsu na rovině tak, že jsem s ní při troše lomcování zub po zubu ušel tak půl metru... Je fakt, že jsem trošku větší a těžší, ale stejně...
Dalšími, možná průvodními jevy, je spotřeba 7l(ale to je spíš těžší noha...), rozsvícená diagnostika a rychle mizící voda z chlazení. Nevím, zda to s tím něco má společného. Kamrád mi pořád říká, že mám prasklou hlavu, ale nechce se mi tomu věřit. Nějaké názory?
ztráta komprese?
Moderátor: Arci
- MAMBO
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: ztráta komprese?
jAKO KLIDNĚ SE TŮ MŮŽE STAT POKUD TI AUTO VYSSÍ POŘÁD NA KVALTU
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát
)
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
C20XE IN STOCK :pifko:

01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
C20XE IN STOCK :pifko:
- SimsonCZ
Re: ztráta komprese?
najeto 141k. Ano, taky si říkám, že je to možná jen moje paranoia, že o nic nejde... jen chci slyšet názory ostatních. Myslíte, že by to mohl být ten prasklý blok?