Několik lidí tu má podobný problém, ale mám spís všechny porlémy najednou

. Mám Corsa C 1,2 16v rv2000 od známého od roku 2009, po celou dou svítila kontrolka motoru, ale žádná závada! Poté co jsem v roce 2009 v zimě připek motor a následně v létě vyměnil za jiny 1.2 16v (ponechal původní ŘJ, kontrolka motoru stále svítí) tak jsem si nechal namontovat LPG 2010, sem tam nějaká zavada, ale pouze s LPG a jen maličkost, třeba že ve špatném počasí se dpojilo LPG a začala blikat kontrolka(poklesl výkon a pomohlo vypnout zapnout motor za jízdy) a já musel jet na BA, dokud motor neschladl, nic co by mě trápilo,bylo to zřídka. Těd nedávno se LPG začalo odpojovat častěji, nakonec to byl špatny el. ventil od LPG a při té příležitosti se mi podarilo ŘJ napojit na diagnostiku a tam byly tri chyby, už nevím co přesně, ale byl tam špartný vstřik do prvního valce či co a snad něco se směsí a že mi nefunguje sahara(saharu mám vyřešenou přes vlastní spínač a zapínám ji jen když chci), ale jelikož jezdím na LPG a ten má své vlastní vsřtiky, tak jsem to ignoroval. Od té doby měl motor na LPG kolísavé volnoběžné otáčky, občas si motor sám přidal nebo se rozblikala kontrolka, závada se projevovala nepravidelně a já spoléhal, že jestě ujedu pár tisíc km a pak to rozeberu šechno najendou nebo to dám opravit tomu chlapovi od LPG. Jenže dnes motor zničeho nic ztratil výkon, jede pouze na BA a normální kopec na Praze 6 jsem musel vyjet na 2 a po jižní spojce jsem musel jet na 4, aby to mělo sílu. Je možné se obě ŘJ nemohou dohodnout, nebo že by odešlo podávací čerpadlo, které mimo jiné pro přepnutí na LPG ručně vypnu vypínačem, aby nepracovalo a tak ho šetřím? Kde mám záčít? Je možne, že by byly zacpané filtry? Proč se LPG odpojí a žačne jet na BA? Napadá někoho něco?
Děkuji Dave
ted Opel Corsa 1.2 16V ,Van, rv. 2001, BA/LPG, tazne, cca 216 000km nalitano, jinak mam v zaloze a naprodej ten samy motor i s klimou.
Je to kopac,ale jsem spokojenej!