Nefunkční reproduktror, a cukání motoru 1.2 16v r.v.06/99
Moderátor: Arci
-
Nefunkční reproduktror, a cukání motoru 1.2 16v r.v.06/99
Zdravím, můj problém číslo jedna je ten, že když nastartuji studený motor bez problému běží, z parkoviště odjíždím v pohodě, po ujetí asi 200 m se dostanu k silnici a při rozjezdu někdy motor dost cuká a auto pozdě reaguje na sešlápnutí plynu. po cca 10 sekundách tento problém odezní a už se tohle nestane.
A druhý problém je, že mi před nedávnem přestal hrát basový reproduktor ve spolujezdcových dveřích. ten chrchláček u kliky ve dveřích jede, sice mi přijde jak kdyby z posledního ale jede. možná tak chrchlat má, protože jen ten samotný u řidičových dveří jsem nezkoušel takže nevím jak hraje. Můžete mi prosím poradit co s tím ? alespon s tím reproduktorem hrálo to tak hezky a ted je to docela hrůza. Předem děkuji všem kdo mi poradí
A druhý problém je, že mi před nedávnem přestal hrát basový reproduktor ve spolujezdcových dveřích. ten chrchláček u kliky ve dveřích jede, sice mi přijde jak kdyby z posledního ale jede. možná tak chrchlat má, protože jen ten samotný u řidičových dveří jsem nezkoušel takže nevím jak hraje. Můžete mi prosím poradit co s tím ? alespon s tím reproduktorem hrálo to tak hezky a ted je to docela hrůza. Předem děkuji všem kdo mi poradí
- NoX
Re: Nefunkční reproduktror, a cukání motoru 1.2 16v r.v.06/9
reprak mohl umrit
nezbyva, nez nahradit necim jinym
)

-
No ale kdyby reprak umrel tak umírá přece nějak pozvolna. Tyly dva měsíce ten můj napřed jel, potom asi dva dny nejel pak zase byl asi měsíc pokoj, pak měl chvilku pauzu, rozdělal jsem dveře teda jen kapsu a zápojnice byla normálně připojená a kabely kam bylo vidět porušený nebyly a reprák potom asi dva týdny jel a ted zase stávkuje. Ale vrtá mi hlavou že ten u kliky ten maličkej že ten hraje, ale do toho i chrčí jako když máš rozlazený rádio ale dělal to při puštěným cd.. Předpokládám že kdyby byla chyba v iso konektoru tak že nehraje víc repráků nebo aspon celý dveře ale takhle fakt nevím. za rádio jsem se sice ještě nedíval, ale to by se asi stát nemělo.. mám rádio sony a originál iso konektory tam jsou dost natěsno kvůli té sony redukci.
- shanti
tak tam zkus připojit reprák z druhých dveří =)
C 1,0 12V
-
už jsem to udělal a vyplnilo se to čeho jsem se bál. reprák nejede a jinej v autokelly neměli. Ještě se stavím v BS auto a pak asi budu muset začít přemýšlet co tam místo toho dám aby s tím byla co nejmenší práce, protože předpokládám že něco co by sedělo aspon na šrouby není...
-
ale je, onehdá tady někdo vybíral a našel kvalitní přímo pro opla, pohledej
This is madness.
Madness?
No, this is Corsaaaaaa
Madness?
No, this is Corsaaaaaa
- shanti
no hodně lidí prodává náhradní díly, co třeba koupit od někoho jetej 

C 1,0 12V
- NoX
no, jestli bys chtel kvalitni repraky, tak tu mam jedny na prodej 
tady mas popis http://www.sonicelectronix.com/item_671 ... -6.5C.html
nechavam je za litr,coz je urcite min, nez novy origo, nejsou moc hrany, jen mi ted lezi doma v krabici.

tady mas popis http://www.sonicelectronix.com/item_671 ... -6.5C.html
nechavam je za litr,coz je urcite min, nez novy origo, nejsou moc hrany, jen mi ted lezi doma v krabici.
-
nechci, ale diky.. staci mi aby mi na druhe strane neco hralo.. nebudu rozhodně nic předělávat ani se s tím jakkoli zatěžovat mám to nachystaný jen oddělám 2 šroubky u dveří, připojím reprák, 3 šroubky na něj a 6 na dveře a šlus
-
Zdar. Riešite primitívny problém z reproduktorom . Zaujímalo by ma čo spôsobuje ten problém z vynechaním motora. Dík.
Corsa C 1.0 44 kW r.v. 2006
- ekr
Repráky (přední) řeším taky,psal jsem tady a zatím se nikdo neozval
viewtopic.php?f=21&t=469&start=150
mám tam odkazy na repro a redukce,jde o to že reprák co tam je má plastový kroužek kolem sebe,takže potřebuješ ještě redukci.
Byl jsem přímo v oplu a tam chtěli 12 stovek za stejné co tam jsou no ale jsou to papíráky čili když zvlhnou začnou hrát blbě zase to nepotřebuju.
Jde hlavně o hloubku nového repra aby šlo stahovat okno ,právě proto řeším velikost abych topak nemusel nějak upravovat jen našroubovat a zapojit konektor,dej pak vědět co si s tím repro vymyslel,jó a ten motor jak píšeš to mi dělalo taky ,je to špatné palivo nabral jsem 2krát plnou u shelky ten jejich vy power a už mi to necuká dělalo mi to vždy u studeného motoru že mi cukalo autem,teď už je klid.Doufej že máš stejný problém jako já.

viewtopic.php?f=21&t=469&start=150
mám tam odkazy na repro a redukce,jde o to že reprák co tam je má plastový kroužek kolem sebe,takže potřebuješ ještě redukci.
Byl jsem přímo v oplu a tam chtěli 12 stovek za stejné co tam jsou no ale jsou to papíráky čili když zvlhnou začnou hrát blbě zase to nepotřebuju.
Jde hlavně o hloubku nového repra aby šlo stahovat okno ,právě proto řeším velikost abych topak nemusel nějak upravovat jen našroubovat a zapojit konektor,dej pak vědět co si s tím repro vymyslel,jó a ten motor jak píšeš to mi dělalo taky ,je to špatné palivo nabral jsem 2krát plnou u shelky ten jejich vy power a už mi to necuká dělalo mi to vždy u studeného motoru že mi cukalo autem,teď už je klid.Doufej že máš stejný problém jako já.
-
benzinem to asi nebude.. u shellu občas tankuji a vůbec nic to neřeší. a nedělá to úplně pravidelně těd když je těch 8 a víc stupňů po ránu to neudělá, a když ten motor po rozjetí nepustím pod 2000 otáček tak je to taky ok, ale v zimě když je -10 tak hned po startu motor vytáčet jak magor nebudu, nehodlám to auto potom zahodit, nebo zhánět novou hlavu. stejně tak když jedu 20 km a ten motor jede dýl tak ho nakopnu bez problému na brnk, ale když jedu třeba jen po Brně a ne mimo ( až to otevře velkej okruh a má to těch 91-92 stupňů a zdechnu to a do 10 minut startuju tak se tomu jakoby nechce, a na brnk to rozhodně nechytne. a když už mluvíme o tom motoru když tam naliju polosyntetiku tak spotřeba oleje je asi 8 litrů na 10 000 km, když plnou syntetiku tak zatím půl litra na 5000... oplíky mají docela úlety