nefungují couvačky

Máte problém či závadu a potřebujete poradit? Pak jste ve správné sekci...

Moderátor: Arci

Odpovědět
Daves314

nefungují couvačky

Příspěvek od Daves314 »

Corsa B 1,2i 1995
čau mám problém s couvačkama, když dám zpátečku tak se rozsvítí jen někdy (zprvu vůbec), s kamarádem sme proměřovali přímo čidlo - funguje, pak v zásuvce u řidičových dveří za blatníkem a tam to fungovalo taky, žárovky sou taky v pořádku a ještě sme měřili za předníma dveřma a to už nevím co sme naměřili, po proměření sme to zapojili a fungovaly světla ale když sem chtěl dat znovu zpátečku tak to zas nesvítilo, až když sem zahýbal konektorem od čidla tak zas svítily. koupil sem teda na vrákáču z jiné corsy konektor a namátkou zapojil, světla ani nebliknou... fakt už to nechápu ... ještě sem proměřil na spojích kde sem ten starej konektor ucvakl a multimetr mi ukázal že to funguje tak už fakt nevim čím to je a jak to spravit :sebevrazda2:
Daves - Corsa B 1.2i 33kW - PRĎOCH
Haniz
Kontaktovat uživatele:

Re: nefungují couvačky

Příspěvek od Haniz »

zkus vymenit čidlo.melo by vlastne na nem byt i tesneni tak ho sundej tim ho zasroubujes dal do prevodovky a zkus dat zpatecku :-)
Nenachčiješ proti větru :-D
Daves314

Re: nefungují couvačky

Příspěvek od Daves314 »

čau, pardon za prodlevu ale nebyl čas, zkoušel sem dneska a na čidle byl ten kroužek kovovej tak sem ho sundal a zašruboval o kousiček dál ale bezvýsledně.... tedka už mě napadá koupit to čidlo nebo nevim ... je fakt že sme ho zkoušeli změřit jestli spíná a pokaždý v ruce bez chyby sepnul a sepnul občas i na zpátečku
Daves - Corsa B 1.2i 33kW - PRĎOCH
Odpovědět