Corsa C GSI

Máte problém či závadu a potřebujete poradit? Pak jste ve správné sekci...

Moderátor: Arci

Odpovědět
Vikiis
Kontaktovat uživatele:

Corsa C GSI

Příspěvek od Vikiis »

Zdravim uz sem tu psal o ztrate vykonu u meho GSicka...mam tam chybu P 1555 poloha skrtici klapky, klapku sem zkousel vymenit i s EGR ventilem a porad stejne...dneska sem byl v Oplu na preinstalovani softwaru ridici jednotky a po preinstalovani porad stejny...do 3000 tisic auto jede ale kdyz dam plnej plyn tak se nic nedeje auto jako by bylo mrtvy...pred chvili sem vymenil palivovej filtr a taky nic porad steny...prosim o jakoukoliv radu nebo podobnou zavadu sem uz z toho zoufalej:(
Paluš
Člen Corsa Clubu

Re: Corsa C GSI

Příspěvek od Paluš »

... a to ti v tom Oplu nedokázali tu závadu zjistit ? :shock:
Vikiis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vikiis »

neee..meli to na diagnostice prehrali ten software a rekli mi tu zavadu co sem tady napsal tu P1555 nic vic...ani to nebyly projet...
duskov

Příspěvek od duskov »

Pokud jsi menil celou klapku za novou, tak pak muze byt zavada jeste na potiku (ci kabelazi) od pedalu. To jsem nasel pri mensim hledani na netu.
Pokud uz fakt nevis a ani Ti neumeji nikde poradit, tak se domluv na servis zde http://www.carteam.cz (kontaktovat telefonicky). Nemas to zas tak daleko a tam uz Ti to snad opravej :-).
Opel Corsa C 1,7 DTi Sport, 2000
Obrázek
Vikiis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vikiis »

ja ji menil jen na vyzkouseni i s EGR ventilem ale jelo to stejne i na pocitaci sme to meli pripojeny za jizdy ale porad nic...
Vikiis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vikiis »

problem je uz vyresen po pul roku...odpojil sem vyfuk od katalyzatoru a zjistil ze vlozka v katalyzatoru ta spodni cast je uvolnena a ucpala mi kat ze spodu...tak sem tu volnou cast vlozky vymlatil ven a je po zavade auto jede jeste lip :)
Odpovědět