Alu kola

Máte problém či závadu a potřebujete poradit? Pak jste ve správné sekci...

Moderátor: Arci

Odpovědět
guli

Alu kola

Příspěvek od guli »

Zdravím, koupil jsem si na svou Corsu alu kola (http://www.bikers-world.cz/cz/produkt/borbet-cf/) Problém je, že k nim nemám šrouby, tak jsem tam zatím dal ty co mám na plecháčích, chci se zeptat, můžu nějak poškodit kolo?? Kola sedí na autě dobře, jede rovně, nic neháže, najel jsem asi 15km šrouby se nepovolují. Můžu je tam nechat nebo mam koupit jiné šrouby??
Gooder

Re: Alu kola

Příspěvek od Gooder »

Je úplně jedno jaký šrouby tam budeš mít, klidně nechej ty z plecháčů. Maximálně můžeš koupit bezpečnostní šrouby, který by měly zabránit krádeži kol.
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím -> Obrázek
petanek192
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petanek192 »

myslim ze stimto maji problem fiaty a pod.. ze maji na plechace sroubi kere maji dosedaci plochu kera do hliniku nepasuje ... mel sem na corse a vubec na oplech spoustu kol a nikdy sem nemel problem se srouby . tak snad ti ma rada byla neco platna ...
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska

Saab 2,3Turbo AERO 250ps audio HARMAN KARDON 8)
guli

Příspěvek od guli »

Ok, díky za Vaše odpověďi.
Gringo_Joe
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gringo_Joe »

mam letni ALU kola a zimni plechace.. Pouzivam jednu sadu sroubu na obe jestli mi neco ponicilo hliniky, tak to bylo jedine moje spatne parkovani
Corsa B 1.0 12V 1998
Odpovědět