opel corsa c 2003 1.0 i
Moderátor: Arci
-
opel corsa c 2003 1.0 i
Zdravím,
dneska se mi stala jedna věc po nastartovaní auta se objevila kontrolka "Elektronika motoru, elektronika pøevodovky, imobilizér, naftový filtr "(auto s klíčem) na palubce, nepřikládál jsem tomu váhu a vyrazil jsem na cestu z Brna do Prahy.
cca po 10 minutách mi začali z ničeho nic klesat otačky i když jsem je držel pod plynem.
Auto začalo cukat jak při nízkých otáčkách tak i při vysokých při konstatní rychlosti.
zastavil jsem a vypnul a znovu nahodil motor, bylo to OK.
Celou cestu po dálnici jsem to radši nehnal a jel cca 110 km/h a kontrolka nesvítila, ale po sjezdu z dálnice se zase kontrolka rozsvítila a auto začalo cukat.
Tankoval jsem benzín u OMV, před chvílí jsme koupil aditivum do nádrže na pročištění paliv. soustavy.
Nevíte čím to může být ?
Budu rád za každý názor a radu.
Děkuji
dneska se mi stala jedna věc po nastartovaní auta se objevila kontrolka "Elektronika motoru, elektronika pøevodovky, imobilizér, naftový filtr "(auto s klíčem) na palubce, nepřikládál jsem tomu váhu a vyrazil jsem na cestu z Brna do Prahy.
cca po 10 minutách mi začali z ničeho nic klesat otačky i když jsem je držel pod plynem.
Auto začalo cukat jak při nízkých otáčkách tak i při vysokých při konstatní rychlosti.
zastavil jsem a vypnul a znovu nahodil motor, bylo to OK.
Celou cestu po dálnici jsem to radši nehnal a jel cca 110 km/h a kontrolka nesvítila, ale po sjezdu z dálnice se zase kontrolka rozsvítila a auto začalo cukat.
Tankoval jsem benzín u OMV, před chvílí jsme koupil aditivum do nádrže na pročištění paliv. soustavy.
Nevíte čím to může být ?
Budu rád za každý názor a radu.
Děkuji
- weinar
- Kontaktovat uživatele:
Re: opel corsa c 2003 1.0 i
U OMW je benzín dobrej tankuju tam furt
http://forum.corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=8465/ Moje corsára ...
-
třeba je to tím, že ti svítí kontrolka naftového filtru a leješ tam benzín u OMV
))

- jamal.jefries
corsáku chtěl asi napsat benzínovej fitr protože pokavaď vim tak se 1.0 nedělala v naftě

Corsa B 1.4 8v
Corsa B 1.6 16v 78kw GSI under construction
- NoX
podle toho, co pises, tak bude zlobit nejake cidlo na motoru.
idealni by bylo udelat si diagnostiku kontrolkou,a podle kodu najit, co to hlasi za chybu.
tady mas navod, jak na to
http://www.allcorsa.co.uk/forums/showth ... 11239.html
idealni by bylo udelat si diagnostiku kontrolkou,a podle kodu najit, co to hlasi za chybu.
tady mas navod, jak na to
http://www.allcorsa.co.uk/forums/showth ... 11239.html
-
- jamal.jefries

Corsa B 1.4 8v
Corsa B 1.6 16v 78kw GSI under construction
-
dneska jsem byl na diagnostice u známého a ten mi sdělil, že je to buď ERG ventil nebo Váha vzduchu...
Oboje je poměrně drahá záležitost, jak mam vědět která z těch dvou věcí je porouchaná? Jelikož koupim váhy a nebudou to oni .. nemam moc peněz na rozhazovaní za součástky
Poraďtě prosím
Oboje je poměrně drahá záležitost, jak mam vědět která z těch dvou věcí je porouchaná? Jelikož koupim váhy a nebudou to oni .. nemam moc peněz na rozhazovaní za součástky

Poraďtě prosím

Naposledy upravil(a) TomasK dne 10 pro 2011, 15:23, celkem upraveno 1 x.
- System
tak si to zkus půjčit od někoho kdo má stejnej motor. A nebo pokud takový lidi neznáš, tak se domluv v Auto kelly, dá se od nich ten díl půjčit a případně vrátit...vše je jen otázkou domluvy.
i s malým autem jde zahrát velký divadlo