Čau chlapi,
moje corsa B 1.2 33kW pořád táhne k levý straně. Čepy vyměněný, brzdy vyměněný, geometrie hotová. Nikdo mi nedokáže říct čím přesně by to mohlo být způsobený. Potkal jsem mnoho názorů, ale metoda pokus - omyl je dost drahá . Poraďte prosím na co se zaměřit, kde zkusit hledat. Děkuji za každou reakci
1. špatně udělaný GO
2. špatný pneu sjetý k jedný straně nebo jsou z obchodáku
3. patně vyvážíno
4. přibržduje ti jedno kolo udělat GO brzd
tak co z těch možností máš?
zamer se na to pneu skoda ze sem nenafotil tu gumu co zlobila me . Na jedne strane jako nova a na druhe na platno sjeta myslim po obvodu gumy byla to dunlopka . Hodne zdaru
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska
vprdeli silentbloky na stabilizátoru to může být taky, pak se GO dělá blbě, neměnil si něco třeba jen na jedný straně a na druhý ne? odešel jeden tlumič? jestli si vzal nějakou díru tak třeba ohnutý rameno. jinak fat nevím, zaseknutej brzdovej váleček nebo vážíš moc a táhne ti to k řidičovi
kdy si přišel na to že ti to táhne? ještě než si vyměnoval čepy atd.?
gumy jsou nafouklý dobře -> 2,3 bar na celem autě.
Dneska jsem vlezl pod auto a stabilizátory se zdají být v dobré kondici. Uhnilé držáky nejsou. A0 s olejem funguje spolehlivě
Ramena vypadají opticky taky v pohodě. Nikde nic neskřípe, nevrže, nebouchá, nechrastí... prostě nic. Zkoušel jsem chytnout kolo a pořádně zacloumat. Žádnou vůli jsem necítil ani na jednom kole
Váha řidiče má vliv. V běžném servise počítají s tabulkovou váhou člověka 80 kg. Stejně jako ve výtahu je napsáno: 4 osoby = 320 kg. Pokud máš víc, může to být tím. Já mám 110 kg.
Já s tím měl taky problémy, než jsem našel servis, kde dělají geometrii s řiďičem ve voze. ;-))
Ale vážně, já bych tipoval špatnou geometrii. Já mám špatnou zkušenost i s vyvážením kol.
Ve 3 servisech po sobě mě to vyvážili blbě a já se už začal bát, že je příčina jinde. Ve 4. se jim to už povedlo.
Někde nemají dobré vybavení, jinde to flákají. Zkusil bych reklamovat, přeci jen je škoda dávat znovu jinde peníze za to samé.