Zdravim,
mam Corsu C/automat a zacaly mi zhasinat vsechny digitalni displeje na pristrojovce,jakmile zapnu svetla. Pri vypnutych svetlech normalne sviti,ale jakmile zapnu i jen parkovacky,zhasne displej s indikatorem zarazeneho stupne,pocitadlo kilometru a displej s casem a radiem. na prvni pohled mi to zavani slabou baterii,ale neni to prave nejlevnejsi vec a nez ji vymenim,chci se nejdriv ujistit,ze to neni necim jinym. stalo se vam nekomu neco podobneho?
Diky za odpovedi.
Po zapnuti svetel zhasnou displeje na palubni desce
Moderátor: Arci
-
- weinar
- Kontaktovat uživatele:
Re: Po zapnuti svetel zhasnou displeje na palubni desce
Zkus se kouknout jestli nemáš prasklou pojistku
http://forum.corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=8465/ Moje corsára ...
- zajic
hele jak máš rozsvěcení mlhovek tak tam po pravý straně si nastavuješ kolečkem i svítivost budíku.je možný že si o to jeom zavadit a stlumil svítivost bych v první řadě se podival na tohle to
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) zajic dne 23 pro 2011, 23:08, celkem upraveno 1 x.
minulost: opel corsa b x1.0xe a astra f 2.0 8v gsi, ted:corsa c GSI
- NoX
mas otocene kolecko regulace intenzity podsvetleni na uplne nejtmavsi uroven. je to to pod ovladacem svetel. ta regulace zacne fungovat az s rozsvicenyma svetlama
-
Diky moc vsem - bylo to to pitome kolecko na nastaveni jasu palubni desky. Corsu ridim jen obcas,protoze je to spis manzelcino auto a jsem zvykly na VW,ktere nic takoveho nemaji,tak me to nenapadlo 

-
...maji to same, alespon Passat 3BGtwinkus píše:Diky moc vsem - bylo to to pitome kolecko na nastaveni jasu palubni desky. Corsu ridim jen obcas,protoze je to spis manzelcino auto a jsem zvykly na VW,ktere nic takoveho nemaji,tak me to nenapadlo