geometrie Corsa B 1.2 33kW 96

Máte problém či závadu a potřebujete poradit? Pak jste ve správné sekci...

Moderátor: Arci

Odpovědět
mark.long

geometrie Corsa B 1.2 33kW 96

Příspěvek od mark.long »

zdravim, chtel bych se poradit s nekym kdo rozumi celkove geometrii....jedna se o to,ze jsem mel kopnutou zadni napravu(zrala gumy vzhledem k odklonu), tak jsem ji vymenil, samoszrejme za starsi zadni napravu z vrakace. No a ted kdyz jsem byl na geometrii, tak jsem dle vysledku mimo hodnoty min a max :( jo auto jede lip co se tyce nerovnosti apod. navic s tou kopnutou napravou me to nekdy chtelo vyhodit ze zatacky, ale tedkom mam pocit jestli mi to zase nebude zrat gumy kdyz mi pripada ze okem jde poznat spatny odklon na pravem zadnim kole...v priloze tu mam zpravu z geometri, prosim kuknete na to at vim jestli to mam resit nebo ne....hlavne jde o ty gumy....diky moc;)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
yeti
Kontaktovat uživatele:

Re: geometrie Corsa B 1.2 33kW 96

Příspěvek od yeti »

vždyt to vidíš že to nemáš v normě odklon pravého zadního kola je špatný a sbíhavost obou zadních taky špatný. Máš to mimo ideální hodnoty, tudíš špatný. jestli si to z toho nevičetl sám, mohl si se optat na geometrii jak moc to není dobrý
Corsa A C14NZ

Škoda Octavia Combi 1.9tdi 96KW
mark.long

Re: geometrie Corsa B 1.2 33kW 96

Příspěvek od mark.long »

jo to mi je jasne co mam mimo hodnoty, uz jen podle toho ze je to cervene napsano....prave ze na geometrii mi rekli ze 90% zadnich naprav jsou nejakym zpusobem krive a ze by to nejak neresili...ale asi to budu muset resit, jelikoz ten spatny odklon jde videt okem a za chvili mi to sezere vnitrni stranu gum....

stve me, ze z vrakace tu zadni napravu nemam zadarmo, pak jsem musel vyhodit prachy za vymenu te napravy a tedkom geometrii...a jsem tam kde jsem byl...nevi nekdo jestli to nejde srovnat nejak rucne, napr. nahratim ci podobne? nebo jak by jste postupovali? zase shanet dalsi starou napravu a delat zase to same to jsou pro me vyhozene prachy kdyz nemam jistotu ze to nebudu mit rovne...

jeste me napadla jedna vec a to, ze kdyz mi tu napravu menili, tak vlastne mi tam nechali ty puvodni stity, kde je umisteno brzdove oblozeni a vede tam zezadu trubka brzdove kapaliny....muze to byt tim?
Odpovědět