cafffte, mam problem ked su prudke lejaky tak mi zatecie do kabiny od prednej kapoty, "tecie na spojkovy pedal" asi tak deci vody, odtokove kanaly mam vycistene tak neviem odkial mi to tam ide. Nemate sty,m skusenost???,
dakujem za radu caf
zatekanie
Moderátor: Arci
-
Re: zatekanie
Ahoj.
Cituji z mého příspěvku:
Dnes vyměněna reléová skříňka, jak jsou v ní svorkovnice a BCM modul.
Začalo být po dešti mokro u nohou řidiče. Těsnění vršku bylo hotové (na prach - už ani tmel nepomáhal), ve spodní části zůstaly zalomené dva šroubky a její těsnění vůči karoserii už také nebylo z nejlepších.
Někde jsem četl, že toto je jedna z častých vad (zatékání) na Corsách C.
Celá sranda, oba díly včetně šroubků cca 72 Euro včetně DPH (cca 1800,-Kč) pro představu.
A je to v suchu !!
Už víš co to je.
Cituji z mého příspěvku:
Dnes vyměněna reléová skříňka, jak jsou v ní svorkovnice a BCM modul.
Začalo být po dešti mokro u nohou řidiče. Těsnění vršku bylo hotové (na prach - už ani tmel nepomáhal), ve spodní části zůstaly zalomené dva šroubky a její těsnění vůči karoserii už také nebylo z nejlepších.
Někde jsem četl, že toto je jedna z častých vad (zatékání) na Corsách C.
Celá sranda, oba díly včetně šroubků cca 72 Euro včetně DPH (cca 1800,-Kč) pro představu.
A je to v suchu !!
Už víš co to je.
Corsa C, 1,4/16V/66Kw (Z14XE)/Sport, LPG + FlashLube, sání Green, střešní okno, folie, Defend, leptané VIN, zaslepený EGR, Tempomat, výhřívané sedačky, okna+ zrcátka v ele., Op-Com + LPG Elpigaz diagn., 6,8l LPG / 100Km a jedna usmrcená laň.
- Mr Mart
Už se to tu kdysi řešilo, docela častá bolest, už jsem to měl taky, jestli chceš vědět víc, zkus to tu ještě prohledat. Ale je to opravdu relé skříňka v motorovym prostoru, mezi levym kolem a sklem.
Čili odšroubovat kryt - těsnění bude rozpadlý, takže tam místo něj pistolí namatlat normální sanitární silikon za pár kaček a je to vyřešený.
Čili odšroubovat kryt - těsnění bude rozpadlý, takže tam místo něj pistolí namatlat normální sanitární silikon za pár kaček a je to vyřešený.
Opel Corsa C 1.2/55 "Scout" 

- fosfat82
- fosfat82
serva, tak pred vcerom som mal kus casu tak ze idem sa pozriet na tu skrinku kde mi to zateka, sskoncil som asi v polovici rozoberania , vsak sa tam neda ani riadne dostat, nemal som ani take naradie, no neviem ako to spravit.............
nervy mam
nervy mam

Corsa c 1,7Di
-
Ahojoš.
No je fakt, že na ty horní šroubky to chce ohebné prstíky, já měl i ořech na ráčně přes flexibilní spojku.
Ještě je možnost si pro lepší přístup sundat "torpédo" pod oknem.
Mára.
No je fakt, že na ty horní šroubky to chce ohebné prstíky, já měl i ořech na ráčně přes flexibilní spojku.
Ještě je možnost si pro lepší přístup sundat "torpédo" pod oknem.
Mára.
Corsa C, 1,4/16V/66Kw (Z14XE)/Sport, LPG + FlashLube, sání Green, střešní okno, folie, Defend, leptané VIN, zaslepený EGR, Tempomat, výhřívané sedačky, okna+ zrcátka v ele., Op-Com + LPG Elpigaz diagn., 6,8l LPG / 100Km a jedna usmrcená laň.