Ahoj před několika týdny jsem se stal také majitelem Opela Corsy a tudíž bych se rád začlenil mezi Vás na CC.
už čtvrtým rokem jezdím ametérské závody všeho druhu s Vozem Opel Kadett X14XE (jediný o kterém vím - přestavba motoru trvala cca půl roku) a dále vlastním ještě s tátou na půl škodu 110R kupé.
Krátce k autu
jedná se tedy o motor x14xe ročník 1999 třídveřová kastle edice OPEL 100 , auto má najeto lehce pod 130 000 se serviskou vyplněnou do cca 100 000km takže se tomu dá poměrně dobře věřit.
Co se výbavy týče jsou tam 2 airbagy, ele přední okna., ABS, servo, řadičku v kůži,origo autoradio,interier komplet mikroplyš a velice zachovalý + něco co jsem určřitě zapoměl
corsa trpí začínající korozí - klasické puchýřky na třetích dveřích kolem stěrače, a z nějakého duvodu velmi zřídka dky funguje dispej na vršku palubky který má zobrazovat, hodiny, radiovou stanici, teplotu atd (kdyby někdo věděl napište funguje to jenom když jsou zhlaslá světla....
Auto jsem si koupil za učelem každodenního ježdění především do práce
časem bych rád alu kola případně nižší pružiny (štelovací Koni sport mi stačí v kadettu

autop je jinak naprosto v originálním stavu bez jakých koliv uprav pouze jsem nandal duralový podložky pod kola předek 15mm každá strana,