olej???

Máte problém či závadu a potřebujete poradit? Pak jste ve správné sekci...

Moderátor: Arci

Odpovědět
fosfat82

olej???

Příspěvek od fosfat82 »

caffte, teraz som bol akurat prestartovat karu, otovril som prednu kapotu a este som otvoril nadrzku chladica a na povrchu to vyzeralo a ko prituhnuty olej, aspon sa mi to tak zda, neviete co je to a co stym??

dik
Corsa c 1,7Di
Co-RS-ák

Re: olej???

Příspěvek od Co-RS-ák »

asi ti teče olej do vody...takže těsnění někde asi... nebo to může být jen tím, že si dlouho nejel a je zima
fosfat82

Příspěvek od fosfat82 »

hm dloho, co je dllho 3 dni???? hmmm, toto som si vsimol ked som kupil auto tak som dal vymenit nemrznucu bol som tam mal neriedenu do vise - 50 stupnou tak som myslel ze mi rozoziera hadice, (niekto mi vravel). davno som nepozeral do nadrzky dne skom pozrel kurnik stve ma to
Corsa c 1,7Di
duskov

Příspěvek od duskov »

Olej v chladici kapaline vetsinou znamena, ze mas v haji olejovy vymenik ("chladic")... proste je prozrany. Reseni jsou dve - bud vymenit (material je kolem 5000,-), nebo udelat "bypass". S tim bypassem jezdi podle zahranicnich for vcelku hodne lidi a nedela to zadne problemy. Ale je to proste prasecina.

Pak je tu jeste varianta, ze Ti propousti tesneni kolem vstriku - to se projevuje tim, ze Ti mizi chladici kapalina a dostava se do oleje. Pokud tam jsou trosku jine tlaky, tak to muze propoustet i obracene. (zazil jsem to s propoustenim chladici kapaliny do oleje, o tom ze to muze propoustet i opacne jsem jen nekde cetl)

Ale vic bych se priklanel k tomu, ze mas v haji olejovy vymenik.
Opel Corsa C 1,7 DTi Sport, 2000
Obrázek
fosfat82

Příspěvek od fosfat82 »

je tu niekto s okolia Brezna?????

hm , asi tazko, ci,??
Corsa c 1,7Di
Odpovědět