Problém se servem
Moderátor: Arci
-
Problém se servem
Dobrý den, mam problém se el. servem. Na jednu stranu jde točit volantem dobře a na druhou to jde hůř. Má někdo nějaký návod nebo by mi mohl poradit jak to opravit ? Děkuji
-
Re: Problém se servem
je to tak trochu OT, ale mě by zase zajímalo jak el. servo přidat do auta bez serva? co vše je potřeba a jak moc je to složitý? díky 

-
To Bandita> Tipuji na rozstelovany potenciometr. Ale to se projevuje i tim, ze mas natoceny volant na jednu stranu. Je tu o tom tema, zkus procist tohle - viewtopic.php?f=5&t=304&hilit=posilova% ... otenciomet
Ale asi budes muset napsat vic informaci - presazeny volant, geo, stav oleje v posilovaci, typ auta (r.v.).
Ale asi budes muset napsat vic informaci - presazeny volant, geo, stav oleje v posilovaci, typ auta (r.v.).
-
RV 2001, servo elektrické, volant OK, geometrie OK... Někde jsem četl, že jde nějak to servo seřídit, ale jak, to nevim... :/
-
A procetl jsi si to tema, na ktere jsem Ti sem hodil odkaz
? Minimalne na posledni strance je cely clanek o tom, jak se servo serizuje, dokonce je tam i odkaz na album s fotkama a postupem. Takze to prelouskej a hodne stesti pri serizovani 

-
Přečetl jsem asi 5 stránek, ale koukam, že to bylo až na konci .)) Děkuju