Klíč s centrálem

Máte problém či závadu a potřebujete poradit? Pak jste ve správné sekci...

Moderátor: Arci

Odpovědět
Tado

Klíč s centrálem

Příspěvek od Tado »

Zdravím, tak jsem si koupil taky svojí Corsu ;-) musím říct, že lítá perfektně, ale nefunguje mi centrální zamykání. Zřejmě vadný klíč. Vyměnil jsem baterku, a snažil jsem se ho spárovat, ale bez úspěchu. Na klíči ani nebliká kontrolka. Podle toho, že byl celkem špinavý uvnitř odhaduji, že ho někdo utopil někde v kaluži ;-). Chtěl jsem se tedy zeptat, jde dokoupit samostatně ten cetrál se dvěma tlačítkama? Půjde to jednoduše naučit, nebo musím do servisu a dělat to přes diagnostiku?
petanek192
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Re: Klíč s centrálem

Příspěvek od petanek192 »

corsa A B C D ????
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska

Saab 2,3Turbo AERO 250ps audio HARMAN KARDON 8)
Tado

Příspěvek od Tado »

Corsa C 1.3 CDTi :-) je to takový ten klíč, co když se vyndá centrál, tak zůstane kostra klíče/klíč a imobilizér
duskov

Příspěvek od duskov »

Podívej se, jestli nemáš ulámané nožičky patice baterky. Vcelku běžný problém. Ale pokud ho někdo vymáchal a pořádně to nevyčistil, tak je dost možná mrtvý. Můžeš ho zkusit vyčistit isopropylem, ale kdo ví. Mám pocit že na astra-g klubu někdo zkoušel i opravovat. Zkus tam mrknout a najít toho člena.

Plošný spoj dálky se dá koupit v Opelu. K tomu budeš potřebovat carpass a následné naprogramování kódu (přes diagnostiku), na závěr třešnička v podobě synchronizace.
Opel Corsa C 1,7 DTi Sport, 2000
Obrázek
Odpovědět