Ted mam problem se dostat k motoru a nevim jak to otevrit.
Zna nikdo jak to otevrit diky.

Moderátor: Arci
Jo nadzvednout jsem skousel ale nepomohlo a mozna jsem to pokazil jeste vic,jak je tam ta pacicka u motoru na otevirani tak predtim s ni slo aspon hehbat ale ted je zasekla nahoře.Gooder píše:Mně se stává, že když za to zatáhnu, kapota nevyskočí, ale zůstane ležet. Když ji rukou nadzvednu, tak vyskočí a bez problému to jde. Zkus ji nějak silněji nadzvednout a pokud to nepůjde, zkusil bych do míst, kde se nachází ten zobáček a pružina, stříknout třeba WDčko![]()
Nebo vydrž, jestli nenapíše CoRSák, ten taky nemohl otevřít kapotu. Ale nepsal, jak to nakonec vyřešil.
Jo dik za radu ale jak ma ten sperhak vypadat diky.mglore píše:obvykla zavada...to tahlo proste zrezavi a ohne se, takze pojistny zobacek zustane na miste...
bud hooodne mackat..coz stejnenepomuze..takze dratene raminko, udelat z nej J-ko( sperhak) a pekne tahat za zavlacku smerem k sobe ( tj. dopredu pred auto...)
Ok diky zkusim to a dam vedet doufam ze nebude zejtra padat snih.sipek píše:přesně tak, je to obvyklá závada u béčkový corsy.. já si u toho zku*vil kapotu když jsem to otvíral.. takže teď jezdím s promáčknutou![]()
až se ti to podaří otevřít (mglore ti dal ověřenej návod
), tak KVALITNĚ promazat! Hlavně NEŠETŘI!
![]()
pak už to půjde
Dik ja to zejtra skusim snad se povede,dam vedet diky.Co-RS-ák píše:corsák nenapíše, nebo napíše ale neřekně![]()
hele, já měl od začátku probléms kapotou a pak sem s ní jednou třísknul moc protože nešla zavřít a když sem jí zkoušel tevřít tak sem zamáčknul ten zrezivělej zobáček a to je největší blbost co můžeš udělat.. takže nějaký silný lanko nebo kabel protáhnout ho zezadu za nárazníkem a zaháknout to za tu páčku a stejně to budeš muset něčim přidržovat, aby se ti to nesvlíklo a pak už jen tahat dolů... jak mile to otevřeš, rozhejbat wd nebo coyotem .. mě to teď fachčí líp než nová
)