Jede na nouzovy rezim :(

Máte problém či závadu a potřebujete poradit? Pak jste ve správné sekci...

Moderátor: Arci

Filo

Jede na nouzovy rezim :(

Příspěvek od Filo »

Zdravim vsechny! Prosim o pomoc!
Mam doma corsu 1,0 12v, respektive moje pritelkyne. Corsa v posledni dobe pri jizde delala ze jela normalne ale obcas vyskocila kontrolka nouzoveho rezimu, ale kdyz se povolil plyn a zpetne pridal zmizlo to a zase to chvili jelo normalne nez to opet vyskocilo. No ale od vcera uz to dela ze po ujeti par kilometru kontrolka vyskoci ale uz nezhasne jen az vypnu motor a necham jej asi tak 3 minuty schladnout pak zhasne a zase par kilometru se da jet.
Prosim o kazdou vecnou radu cim by to mohlo byt s cim mam zacit jako prvni dekuji vsem.
Filo

Re: Jede na nouzovy rezim :(

Příspěvek od Filo »

Zapomnel jsem tam pripsat ze kdyz vyskoci kontrolka nouzoveho rezimu tak uz i tak kdyz ted to auto moc jet nechce normalne tak kdyz se to objevi tak nejede temer vubec nema to zadnej tah.
sipek

Příspěvek od sipek »

hádám: co čidlo teploty? ..když píšeš že po vychladnutí to zas chvilku jede...... :urcite?:
Filo

Příspěvek od Filo »

aaa todle me treba vubec nenapadlo me napadla lambda ale neustale jsem nechapal duvod ze to musi vzdy na chvili byt uplne odtsavene, jelikoz pokud nebylo tak zavada nezmizla
Soni
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Soni »

Toto vyresi jen diagnostika. Je zbytecne hadat kdyz to muze byt cokoliv. A rozhodne neni dobre takove veci odkladat. Kdyz se ti rozsviti kontrolka motoru je lepsi to resit hned nebo pak muze byt i pozde.
NoX

Příspěvek od NoX »

takhle to tezko poznas... me delalo ted auto to stejne (corsa C 1.0), za studena ok, za tepla kontrolka motoru, po vychladnuti zase ok a chyba byla v cidle polohy kliky... a taky sem hadal cidla teploty... najdi si navod, jak udelat sam diagnostiku, neni to tezke u opelu vubec a usetris za navstevu servisu.
petanek192
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petanek192 »

Vaha vzduchu !
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska

Saab 2,3Turbo AERO 250ps audio HARMAN KARDON 8)
Filo

Příspěvek od Filo »

JJ s tou diagnostikou to znam jak jsem mel callibru tak samozdrejme pres kancelarskou sponku jsem si diagnostiku udelal vzdy sam ale jak jsem hledal na corsu tak na tomto typu zrovna chybi nejakej ten pin v te skrince a tady si to doma proste clovek neudela! No takze bud pujde do srotu a nebo na diagnostiku musim zvazit situaci asi. Ale jinak diky za rady
FatriX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FatriX »

v opelu to mas za 300 :) diag a u nas v oplu mi delal za daco :D
ekr

Příspěvek od ekr »

FatriX píše:v opelu to mas za 300 :) diag a u nas v oplu mi delal za daco :D
A můžu se zeptat kde, jestli v adop-caru nebo opel novotný, jen abych věděl kam mám skočit :D
FatriX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FatriX »

opel novotný :) sice 1 po mě chtel 300 ale i tak je to parádní cena a má originál opel tech krabičku :) je to na domluvě přímo s tím mechanikem co tu diag dělá :) bo jak to chceš přes papír tak ti tam dá 300 ale i tak jak mi to dělal zadarmo tak sem mu dal kilo na pivko :)
ekr

Příspěvek od ekr »

FatriX píše:opel novotný :) sice 1 po mě chtel 300 ale i tak je to parádní cena a má originál opel tech krabičku :) je to na domluvě přímo s tím mechanikem co tu diag dělá :) bo jak to chceš přes papír tak ti tam dá 300 ale i tak jak mi to dělal zadarmo tak sem mu dal kilo na pivko :)
nk

A jak se k tomu mechanikovi dostanu bo jak vlezu dovnitř tak mne hned odchytí servisní tech jsou tam dva a ze zadu vchod do dílny mají zavřený,tak jak mám prolezt přes ty techniky k tomu mechošovi ?
FatriX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FatriX »

ne zeptej se že potřebuješ diag a kde je technik on tam byl že to potřebuješ s ním probrat je to takový mladý (myslím blonďák?) ale to bych kecal je mladý :)cca 25-30roků
ekr

Příspěvek od ekr »

No to je prave ten problem bo mne vzdycky hned odchytne jeden z rech dvou prijimacich techniku jeden je mladsi blondak a druhy takovy fusaty cernovlasy starsi a hned uz chcou psat objednavkovy list to ja prave nepotrebuju mam problem se spoustenim sahary uz sem tady o tom psal a i o tom s nima mluvil a je problem ze uz mne znaji a nesezerou mi ze chcu jem mluvit s mechosem co by mi udelal jed diag.
viewtopic.php?f=30&t=9832

tady popis meho problemu a zacina to delat cim dal casteji uz to spravim jen odpojenim baterky ale to se zase chyby v ridici jednotce vymazou toz musim pockat a nejak to nacasovat.
FatriX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FatriX »

áha... tak obětuj 300kč :) i tak je to dost levné v jiných servisech chtěli po mě 500 a výš :( jinak co s tím máš? sahara a co dál? piš když tak sz nebo jestli máš icq tak napiš číslo do SZ
Odpovědět