Hadička ze škrtici klapky do sání k čemu je?
Moderátor: Arci
-
Hadička ze škrtici klapky do sání k čemu je?
Ahoj,
mám dotaz od čeho je tahle hadička co jde ze škrtící klapky a je napojená do sání?Zlomilo se mi to kolínko a ted není napojena na sání to je nejakej vyhřev nebo neco takovýho?Auto Corsa 1.2 33kw.Díky
mám dotaz od čeho je tahle hadička co jde ze škrtící klapky a je napojená do sání?Zlomilo se mi to kolínko a ted není napojena na sání to je nejakej vyhřev nebo neco takovýho?Auto Corsa 1.2 33kw.Díky
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hadička ze škrtici klapky do sání k čemu je?
to je odsávání vačky
pouští to olejové výpary do klapky a tím by ji to mělo čistit (ale občas jí to tím spíš zasere a je třeba klapku vyčistit ...)

-
Aha díky,no nějak to slepím to kolínko snad to bude držet ale když to tam nebude tak se asi taky nic nestane hmm?
-
zadny odsavani vacky...to je mnohem tlustsi..tohle je odvetrani nadrze...do klapky to vede aby to se ti v nadrzi nehromadili vypary...jinac druhej konecje takova kosticka (elektroventil, jde do toho kabel z řj.) a z kosticky to vede do predniho pravyho podbehu, odkud ti vedou benzinovy hadice...tam je kanystr s aktiv. uhlim a za nim vede trubka az do nadrze.
-
Neukazuje náhodou ta šipka na tu trubičku? Jedna taková vede odsud do airboxu, kde ovládá klapku přisávání teplého vzduchu 

Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím ->
Prosím ->

-
[quote="Gooder"]Neukazuje náhodou ta šipka na tu trubičku? Jedna taková vede odsud do airboxu, kde ovládá klapku přisávání teplého vzduchu
[/quote
jj myslím tu trubicku ta co vede do airboxu je cervena ta je v poradku ale tahle druha se mi utrhla tak se ptam k cemu je prave?

jj myslím tu trubicku ta co vede do airboxu je cervena ta je v poradku ale tahle druha se mi utrhla tak se ptam k cemu je prave?
-
Aha, tak to nevím, ale taky jsem to řešil. Měl jsem ji utrženou(nevěděl jsem jestli černou nebo červenou), ale jezdilo to normálně i bez ní 
V tom případě to asi budu to, co říká mglore

V tom případě to asi budu to, co říká mglore

Prosím ->
Prosím ->

-
no tak je to naprd slepil jsem to ale nedrzi to nevalí se to nekomu doma?ze bych to odkoupil?
-
Tu černou mám přetrhlou, ale tu červenou bych možná našel, jen tak je asi delší, že?
Prosím ->
Prosím ->

-
no ta cervena je delsi prave ale to by nevadilo ale ma akorat 1 kolinko a ja potrebuju 2 protoze se utrhlo aji to druhy
kdyz je ta cerna vytazena tak z toho fuci vzduch celkem dost 

-
taky jsem urval to kolínko... tak jsem ho sundal z tý trubičky, vrazil do zdířky kam patří a přilepil elektrikářskou izolačkou
jezdí to a zas tak blbě to nevypadá

-
sipek píše:taky jsem urval to kolínko... tak jsem ho sundal z tý trubičky, vrazil do zdířky kam patří a přilepil elektrikářskou izolačkoujezdí to a zas tak blbě to nevypadá
![]()
Tak jsem to udelal taky tak sekundak nedrzel