Corsa C (2001) - hodiny, datum...
Zdravím, marně hledám ve svém voze uprostřed palubovky štelování času a hodin. Tam kde mají být ty dva čudlíky na štelování, není nic, jen samotný displej a na něm svítí špatný čas a datum 10 let zpátky. Auto jsem si přivezla z bazaru, vše ostatní OK, jen tohle mě tíží na srdci...
Corsa C - čas a datum?
Moderátor: Arci
- juras
Re: Corsa C - čas a datum?
Tady to máte na obrázku, jinak je dobré si přečíst Uživatelskou příručku, měla by být i tady na vebu,pokud ne klidně ji nahraji na web a dám jsem odkaz.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
to je mi jasné, to mám už naštudováno, ale já tam ty čudliky na štelování nemám....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- schleza
C neznám, ale nemáš tlačítka na páčkách od blinkrů nebo stěračů?
- Sekys
Já Céčko mám, ale tehle displej vidím prvně
.... Každopádně naštelovat to jít musí, ale zřejmě to budeš mít někde jinde, jak je třeba psané výše, zkus páčky u volantu, nebo pohledej okolo.. 

Corsa C 1.4 16V sport - this gonna be legen - wait for it - daaary!
Moje Corsa:
Moje Corsa:
Kód: Vybrat vše
http://forum.corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9374&p=136791#p136791
-
Ahoj.
Nejsem si na 100% jistej, ale tohle jakoby lepší displej (není to TID). Uměl snad i šipkovou navigaci, ale je pravděpodobné, že se ovládá pouze přes originální autorádio s navigací.
Ještě se to pokusím dohledat. Měl by si mít i palubní počítač, nemáš na páčce stěračů tlačítko?
Mára.
Edit: tady si počti co je to za displej a s jakým rádiem to pojede : https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=16072
Nejsem si na 100% jistej, ale tohle jakoby lepší displej (není to TID). Uměl snad i šipkovou navigaci, ale je pravděpodobné, že se ovládá pouze přes originální autorádio s navigací.
Ještě se to pokusím dohledat. Měl by si mít i palubní počítač, nemáš na páčce stěračů tlačítko?
Mára.
Edit: tady si počti co je to za displej a s jakým rádiem to pojede : https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=16072
Corsa C, 1,4/16V/66Kw (Z14XE)/Sport, LPG + FlashLube, sání Green, střešní okno, folie, Defend, leptané VIN, zaslepený EGR, Tempomat, výhřívané sedačky, okna+ zrcátka v ele., Op-Com + LPG Elpigaz diagn., 6,8l LPG / 100Km a jedna usmrcená laň.
-
ne e, na páčkách u blinkrů a stěračů také nic není...
Už nás také napadlo to, jestli se to nebude štelovat jen přes origo rádio, protože při koupi auta tam byl multifunkční volant, kterej mi je k ničemu (krom řízení samo
), ale auto bylo bez rádia, předešlý majitel si ho nejspíš vyndaval....
Pokud by tomu bylo tak, že budou hodiny propojeny s origo rádiem, tak jedině sehnat rádio (to ale nepotřebuji, mám tam daný už svý) a nebo to nechat tak jak je, je to tak?
Už nás také napadlo to, jestli se to nebude štelovat jen přes origo rádio, protože při koupi auta tam byl multifunkční volant, kterej mi je k ničemu (krom řízení samo

Pokud by tomu bylo tak, že budou hodiny propojeny s origo rádiem, tak jedině sehnat rádio (to ale nepotřebuji, mám tam daný už svý) a nebo to nechat tak jak je, je to tak?
-
jo a palubní počítač nemám ...