Corsa C - čas a datum?

Máte problém či závadu a potřebujete poradit? Pak jste ve správné sekci...

Moderátor: Arci

Odpovědět
mamaluise

Corsa C - čas a datum?

Příspěvek od mamaluise »

Corsa C (2001) - hodiny, datum...
Zdravím, marně hledám ve svém voze uprostřed palubovky štelování času a hodin. Tam kde mají být ty dva čudlíky na štelování, není nic, jen samotný displej a na něm svítí špatný čas a datum 10 let zpátky. Auto jsem si přivezla z bazaru, vše ostatní OK, jen tohle mě tíží na srdci...
juras

Re: Corsa C - čas a datum?

Příspěvek od juras »

Tady to máte na obrázku, jinak je dobré si přečíst Uživatelskou příručku, měla by být i tady na vebu,pokud ne klidně ji nahraji na web a dám jsem odkaz.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
mamaluise

Příspěvek od mamaluise »

to je mi jasné, to mám už naštudováno, ale já tam ty čudliky na štelování nemám....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
schleza

Příspěvek od schleza »

C neznám, ale nemáš tlačítka na páčkách od blinkrů nebo stěračů?
Sekys

Příspěvek od Sekys »

Já Céčko mám, ale tehle displej vidím prvně :think: .... Každopádně naštelovat to jít musí, ale zřejmě to budeš mít někde jinde, jak je třeba psané výše, zkus páčky u volantu, nebo pohledej okolo.. :jj_good:
Corsa C 1.4 16V sport - this gonna be legen - wait for it - daaary!
Moje Corsa:

Kód: Vybrat vše

http://forum.corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9374&p=136791#p136791
Marek Sládek

Příspěvek od Marek Sládek »

Ahoj.
Nejsem si na 100% jistej, ale tohle jakoby lepší displej (není to TID). Uměl snad i šipkovou navigaci, ale je pravděpodobné, že se ovládá pouze přes originální autorádio s navigací.
Ještě se to pokusím dohledat. Měl by si mít i palubní počítač, nemáš na páčce stěračů tlačítko?
Mára.
Edit: tady si počti co je to za displej a s jakým rádiem to pojede : https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=16072
Corsa C, 1,4/16V/66Kw (Z14XE)/Sport, LPG + FlashLube, sání Green, střešní okno, folie, Defend, leptané VIN, zaslepený EGR, Tempomat, výhřívané sedačky, okna+ zrcátka v ele., Op-Com + LPG Elpigaz diagn., 6,8l LPG / 100Km a jedna usmrcená laň.
mamaluise

Příspěvek od mamaluise »

ne e, na páčkách u blinkrů a stěračů také nic není...
Už nás také napadlo to, jestli se to nebude štelovat jen přes origo rádio, protože při koupi auta tam byl multifunkční volant, kterej mi je k ničemu (krom řízení samo :-) ), ale auto bylo bez rádia, předešlý majitel si ho nejspíš vyndaval....
Pokud by tomu bylo tak, že budou hodiny propojeny s origo rádiem, tak jedině sehnat rádio (to ale nepotřebuji, mám tam daný už svý) a nebo to nechat tak jak je, je to tak?
mamaluise

Příspěvek od mamaluise »

jo a palubní počítač nemám ...
Odpovědět