nejdou mi zadní světla
Moderátor: Arci
-
nejdou mi zadní světla
Lidi pomoc nejdou mi zadní světla, teda parkovačky a obrysové, jdou mi blinkry a brzdové světla a jedna mlhovka, koukal jsem na žárovky, ty se mi zdají být v pořádku, pojistky taky ok, takže kdyby někdo věděl, které to jsou pojistky, abych je i tak vyměnil za nové, budu moc rád, prý to někdy blbne a příp. na co mám ještě kouknout. Díky všem.
-
Re: nejdou mi zadní světla
Pojistky z hlavy nevím, večer můžu mrknout do knihy, jestli tu někdo do té doby neodpoví. Ale ta mlhovka má svítit jen jedna 

Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím ->
Prosím ->

-
Teď mi došlo, není náhodou na krytu těch pojistek schéma?
Prosím ->
Prosím ->

-
pro blonďáky ano na krytu pojistkové skříňky je očíslováno co kam patří
a i s obrázkama 

-
Pro blonďáky to třeba je, ale pokud člověk neví ,která pojistka je dozadu, nebo jestli je to hned na všechny 4, jak přední, tak zadní, tak to je průser. Ale už jsem na to došel obě žárovky v zadních vypadali OK a asi mikroskopicky přerušené vlákna, no děs a hrůza, protože vlákno normální oblouček, netřepalo se a nic a až po větším cvrngnutí prstem to trošičku jako chtělo žhavit. Takže díky už mi to fungesKorrpi píše:pro blonďáky ano na krytu pojistkové skříňky je očíslováno co kam patřía i s obrázkama
-
Je to tak, ale vypadá to hrozně a tím spíše, když je tam objímka i šťáva tam jde a stačí jenom vybrousit do toho světla díru na žárovku, jelikož ta je zaslepená od výroby a svítí to krásně symetrickyGooder píše:Pojistky z hlavy nevím, večer můžu mrknout do knihy, jestli tu někdo do té doby neodpoví. Ale ta mlhovka má svítit jen jedna
-
Jojo, to vím. Sám jsem si to tak dělal. Musíš tam ale natáhnout tu šťavu. V té originální patici to není 

Prosím ->
Prosím ->

-
Já tam dal žárovku a svítí, nic jsem tam netahal jen až dodělám vše co se ještě krom těch světel ukázalo, tedy po brzdových destičkách, tak jenom vypiluji ten bakelit co zaslepuje díru aby tam prošla baňka 21W žárovky, možná to půjde i nožíkem nevím. Teď musím udělat ty nové prasátka a měním hliník za litinu, už je mám doma a zítra to chci zkusit přehodit, pokud mi to počasí jenom trošku dovolí a budu to mít celkem jednoduché kámoš mi půjčil na zaslepení brzdové trubičky / v podstatě toho šroubku co se vyšrubuje z prasátka/ takový protikus....... v sobotu budu dělat i druhé kolo, tak to potom nafotím, jestli by někdo nevěděl, kde by se to dalo sehnat, je to suprová věc a pomocník k nezaplacení.