STK >> Triky a rady
Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci
-
STK>> Problém s rozměrem pneu
Caute, mam prosbu na nejakeho majitele Corsy v okoli FM, Beskyd a tak. Narazil jsem na problem na STK. Prezul jsem Corsu na zimni gumy, stejneho rozmeru jako byly letni... ale na STK jsem zjistil, ze nesedi s papirama... o centak. Dozvedel jsem se, ze si mam kola nekde "pujcit" a prijet se ukazat. Je to divne, protoze kazdy vi, ze to po stk zas prehodim. Chci se poptat zda-li by nekdo nebyl, za mirny poplatek treba pujcit mi cele kola se kterymi projdu stk. Protoze bych jinak musel koupi nove zimni gumy a stare (tyden stare) vyhodit. Kdyby neco jsem na cisle 724763103. Diky za ochotu, Mira
-
- william.wallace
- Kontaktovat uživatele:
jsem bohužel až od Břeclavi, jinak bych milerád kola půjčil!!! Jestli na stk takhle vyvádějí kvůli cenťáku...magoři a kdejakého favorita, který má tisíckrát větší emise než Corsa sa flašku kořalky pustí 

BATMOBILE - Béčko, 54 koní (max. 160 km/h), socka edition 
WOLVERINE - Céčko, 60 koní (max 170 km/h), snob edition

WOLVERINE - Céčko, 60 koní (max 170 km/h), snob edition

- MiniMike
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
-
STK a emise
Cau. Koupil jsem Corsici ojetou a STK ma psanou do kvetna, kdezto ty emise jsou na tom cervenym papirku psane do ledna. Kdyz jsem koukal na SPZ, tak je tam oboji vyrazeno do kvetna. Tak nevim... myslite, ze musim na emise v lednu zvlast nebo staci az v tom kvetnu? Myslite, ze se to cervene overeni od emisi da ztratit a nove je zadaco? Protoze tam je psany ten leden...
Dik za rady
Dik za rady
Opel Corsa 1.0 12V, r.v. 1998
-
- Kontaktovat uživatele:
- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Pro tebe je dulezite to co je na SPZ. Takze vklidu do kvetna.
Tu knizecku klidne vem a vytri si s ni ... Protoze by jsi ji ani nemel sebou vozit,jak si plno lidi mylne mysli. Policajti ji po tobe chtit nebudou protoze se ridi podle nalepek na SPZ.
A pri novejch emisich ti daji novou knizku zadarmo. N-joy
Tu knizecku klidne vem a vytri si s ni ... Protoze by jsi ji ani nemel sebou vozit,jak si plno lidi mylne mysli. Policajti ji po tobe chtit nebudou protoze se ridi podle nalepek na SPZ.
A pri novejch emisich ti daji novou knizku zadarmo. N-joy
Corsa C 1.2i
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak.. vždy se emise a stk dělaj dohromady... a benga vždy zajímá značka.. tady byl akorát někdo blbej a napsal ti to špatně do knížky...
jel bych až v květnu...
jel bych až v květnu...
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
- chyna.cz
- Kontaktovat uživatele:
STK >> Triky a rady
nemá někdo známýho na technický? mám problém s technickou. potřeboval bych jí u někoho udělat...
nesedí mi tam pár čísel,typ motoru a rok výroby. dneska sem zjistil že i počet dveří ale to skusím ještě dneska vymyslet jestli to pude na magystrátu předělat.
viděl bych to tak na 2500,- s tím že emise už mám hotový
nesedí mi tam pár čísel,typ motoru a rok výroby. dneska sem zjistil že i počet dveří ale to skusím ještě dneska vymyslet jestli to pude na magystrátu předělat.
viděl bych to tak na 2500,- s tím že emise už mám hotový
music is my life
zatím 160km/h
zatím 160km/h

- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
- Pívas
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- chyna.cz
- Kontaktovat uživatele:
- Pívas
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
chyňa:
dneska se přece na číslo motoru nehraje...
To neni 120LS
Stačí jim stejnej typ motoru.Počet dveří taky dost problém,a kastle je na evidenčce...
Dneska k nám přijel maník s autem z bazaru a v techničáku neměl uvedenej výkon v kW ani HP...prostě ho tam nedali.tak jestli ti bude dělat technickou podobnej typ,tak projdeš..
dneska se přece na číslo motoru nehraje...

Stačí jim stejnej typ motoru.Počet dveří taky dost problém,a kastle je na evidenčce...
Dneska k nám přijel maník s autem z bazaru a v techničáku neměl uvedenej výkon v kW ani HP...prostě ho tam nedali.tak jestli ti bude dělat technickou podobnej typ,tak projdeš..
25DT
- chyna.cz
- Kontaktovat uživatele: