Zatmavení oken > Folie,pokovení

Sekce šílenců,díky nímž se starej Adam Opel obrací v hrobě !!!

Moderátoři: Arci, Svoby, Vtomas

Odpovědět
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

http://www.tonovani-autoskel.cz/ mozna se mrknete sem :wink: v sekci pruvodce tonovanim si myslim je hodne uzitecnych informaci, jinak podle vyhlasky neni zakazano mit zatmavene predni bocni skla v pripade ze nejsou zrcadlove :wink: a mely by mit max myslim 30% viz dle § 34, odst. 3), vyhlášky MDS č. 341/2002 Sb. je možno úpravy a opravy zasklení vozidel, které mají za následek snížení světelné propustnosti, provádět pouze při dodržení podmínek daných předpisem EHK č. 43 (resp. Směrnice 92/22/EHS) a musí být schváleny Ministerstvem dopravy. Týká se to všech tónování skel, ztemňovacích a bezpečnostních fólií, umísťování nápisů, nálepek, označování úprav skel např. leptáním a pískováním (značení VIN) a použití reklamních fólií.
Úprava zasklení fóliemi musí být označena štítkem s číslem schválení – ATEST 8SD xxxx a montážním pracovištěm vydán typový list či jiný certifikát o provedené úpravě. Zde by mělo být označeno, s jakou propustností je fólie aplikovaná na daném zasklené vozidla.
Čelní sklo nesmí být upraveno žádnou fólií, je povoleno pouze ztemnělé zasklení přímo výrobcem (ne tedy fóliemi, ale probarvení skla) s propustností min. 75%.
Jak je již uvedeno na internetových stránkách Ministerstva dopravy, přední boční skla mohou být upravena
Martinkaa

Příspěvek od Martinkaa »

Tak za celou dobu co jezdím mě nestavěli :oops: tak se jim budu vyhýbat nadále a jak mě zastaví policajtka tak jsem v zadek
Celé mě to stálo 2800,- což si myslím že je super cena, protože všude jinde chtěli kolem 3000,- a výše
lubo87
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od lubo87 »

Úprava zasklení fóliemi musí být označena štítkem s číslem schválení – ATEST 8SD xxxx a montážním pracovištěm vydán typový list či jiný certifikát o provedené úpravě. Zde by mělo být označeno, s jakou propustností je fólie aplikovaná na daném zasklené vozidla.
ako som vravel musii byt taa karticka
:idea: matrinka:tak to ta vysly hodne lacno tyy folie :wink: a policistky prenechaj mne :lol:
corsa 1,2eco 33kw,séria.ZIAL BOHU
sound:JVC+dialkovy ovladac:-)
kola:diskove 13''+puklice
Martinkaa

Příspěvek od Martinkaa »

No a co když tu kartičku někdo ztratí?
Martinkaa

Příspěvek od Martinkaa »

:lol:
Naposledy upravil(a) Martinkaa dne 11 led 2008, 10:19, celkem upraveno 1 x.
lubo87
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od lubo87 »

tak to je uz natebe ako to vysvetliis fouzatyym :lol: ale podla mne nieje probleem zabehnut tam kde ti tyy folie montoval a ony ty karticku udelajii dodatocne :idea:
Martinkaa

Příspěvek od Martinkaa »

Jj asi mu zavolám a zajedu si tam
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

taky bych v tom nevidel problem pokud na to maji opravneni, chlupaty ti to okem nezjistej ale problem by mohl byt treba pri technicky pokud tam mas nepovolene zatmaveni a mas pouze samolepku...kazdopadne tu karticku by si mela mit je tam vlastne napsane jake zatmaveni v % kde na jakiem skle mas :-) viz ten odkaz co jsem daval
lubo87
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od lubo87 »

ja to tam nemam v %.mam tam ze odtiin 5
Martinkaa

Příspěvek od Martinkaa »

Tak jsem mu už psala sms, uvidím co mi odepíše , ale ted jste mě fakt docela zarazili :urcite?:
lubo87
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od lubo87 »

no pak ti dryim palce martinka,tak nemal bz to bzt nejaky brutal probleem.ale ja sem raad kdyz mam vsetko v poraadku.radcej sem si nedal ani ten foliavyy pasik hore na prednyy sklo
Martinkaa

Příspěvek od Martinkaa »

Tak ten pruh na čelním skle jsem tam už měla, když jsem to auto kupovala a pokud to nezasahuje do stíratelné plochy tak to nevadí :wink:
lubo87
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od lubo87 »

nechcem ta strasit martinka ale pocul som ze aj zato zjebavajuu policistee,je to na celnom skle takze je to v rospore z vyhlaskou.ale nehcaj si ho tam,je to peknee
Martinkaa

Příspěvek od Martinkaa »

Lubo, já to ale nemám nálepku je to přímo v tom čelním skle, je to tonované a nijak to dolů nedám i kdybych chtěla :mrgreen:
jedině vyměnit čelní sklo :lol:
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

pokud je to tonovane a neni to samoleka tudis primo od vyrbce asi tak to tam muze byt :-)
Odpovědět