-Jakub- > Corsa B- X10XE
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder
-
- Člen Corsa Clubu
- -Jakub-
- Kontaktovat uživatele:
-
[quote="-Jakub-"]Jé Maro ty jsou pěkný, ale corsa je pracant a za chvilku by kříže nebyly ani vidět
ten fofrklacek je možné dát na Corsu? myslím jestli je tam to "udělátko na zařazení R.
no mas pravdu ten fofrklacek tam nedas ty tam mas tu pojistku jsem blbej je to i v popisu
NICHT passend für Fahrzeuge mit Rückwärtsgang-Arretierung (z.B. Opel , Renault und Saab)

no mas pravdu ten fofrklacek tam nedas ty tam mas tu pojistku jsem blbej je to i v popisu

NICHT passend für Fahrzeuge mit Rückwärtsgang-Arretierung (z.B. Opel , Renault und Saab)
Objednam vam autodoplnky na vašeho miláčka z DE,nově nakupuji i na e-bay,možnost nákupu i použitého zboží, kontaktujte pomoci s.z.
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Teda Máro, to se dělá???? takhle nalákat a pak zjistit, že se to nedá??? Tohle je první hlavice řadičky kterou bych vyměnil za origo.. ;o((( Fakt se nesežene se spodkem pro Corsu???
... fakt slintám...
... fakt slintám...
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
-
tak jsem to trochu studoval a myslim ze jedinej problem je v te spodni části stim hlinikem -teoreticky kdyby se tam nedal.....protoze u tehle viz.foto je napsano ze pro Opel je vhodna kdyz se namontuje jn tak jak je na obrazku vpravo více ti dám do s.z.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Objednam vam autodoplnky na vašeho miláčka z DE,nově nakupuji i na e-bay,možnost nákupu i použitého zboží, kontaktujte pomoci s.z.
- -Jakub-
- Kontaktovat uživatele:
- Svoby
- Moderátor
- -Jakub-
- Kontaktovat uživatele:
- -Jakub-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Jakub - a můžeš je mít i v jiný barvě za těch 1300,-?? resp. Bo1 ?
koženku mám už třičtvrtě roku doma, akorát jsem se do toho ještě nepustil a moc se mi nechce ;o)))
koženku mám už třičtvrtě roku doma, akorát jsem se do toho ještě nepustil a moc se mi nechce ;o)))
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)