Corpi´s Corsa 1.0 12V
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder
- ba_djjour
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
presne to som aj ja pisal par prispevkov vyssie. vraj je to po tatovi, to ale neznamena ze to tam vyzera pekne, skor naopakSvoby píše:no já bych pro začátek začal sundáním všech těch chromovanejch lištiček, nalepovací imitace víčka nádrže a těch plastovech krytek ostřikovačů...

Mici - Corsa B 1,2 16V
- corpi18
časem to sundam, jenže nemam moc na to čas, kdo se pak má srát s tim pohnojenym lepidlem dolu, ale jediný co se mi tam docela líbí je zrovna to víko nádrže a pak ještě ta linka pod okny z bohu a mezi dveřmi na boku karbonová folie, jinak ten zbytek pravda nic moc. teďka mam s corsicí jinou práci, včera mi ruplo lanko ruční brzdy, tak sem ho jel koupit a dneska sem se s tim sral celý odpoledne, zejtra už jenom seřídit a konečně hotovo. normálně sem ale nevěřil že v autl Kelly to stojí komplet 2300,- a v Auto Prima to maj za 389,- hustej rozdíl 

sice 55 koní, ale už jsem z ní 174km/h vymáčknul, ale byla to fuška 

- Dodo
mne sa páči hliníková imitácia na viečku nádrže a preto ju tiež mámcorpi18 píše:časem to sundam, jenže nemam moc na to čas, kdo se pak má srát s tim pohnojenym lepidlem dolu, ale jediný co se mi tam docela líbí je zrovna to víko nádrže a pak ještě ta linka pod okny z bohu a mezi dveřmi na boku karbonová folie, jinak ten zbytek pravda nic moc. teďka mam s corsicí jinou práci, včera mi ruplo lanko ruční brzdy, tak sem ho jel koupit a dneska sem se s tim sral celý odpoledne, zejtra už jenom seřídit a konečně hotovo. normálně sem ale nevěřil že v autl Kelly to stojí komplet 2300,- a v Auto Prima to maj za 389,- hustej rozdíl

Corsa B 1,0 12V World Cup
fotos zde
fotos zde
- corpi18
ten dodo to vystihl, já si teda o své korsici netroufám říci že je v tuningu, snad jen ta chrom maska, jinak je to vše jen tak pro odlišení od totální série, ale clean style je hustej, ale pak je vše na jedno kopyto no, ale jak se řiká proti gustu žádnej dyšputát 

- corpi18
- corpi18
tak dneska se mi stala halda, jedu si do teplic a když tam přijedu, tak čumim že se mi hustě hulí ze zadního pravýho kola. a sakra, asi ložisko, nebo neplecha s paknou, na místě sem to rozebral(po 20 min. než to vychladlo
) a ložisko bylo ok, buben šel dolu bez keců, takze nedrhnul o pakny a vše vypadalo normálně, akorát očouzené
. tak sem to znova nasadil. a při té 13km cestě spátky ož to nedělalo, vůbec to nechápu, newíte čim to asi mohlo bý?

- Dodo
Ako tak pozerám, tak deň pred tým si menil lanko ručnej brzdy...
Možno bolo zle založené obloženie, drhlo o bubon a postupne sa usadilo späť na svoje miesto. Určite to podľa mňa malo súvis s "akciou ručná brzda".

Corsa B 1,0 12V World Cup
fotos zde
fotos zde
- -Jakub-
- Kontaktovat uživatele:
- corpi18
no, skoušel sem s lankama hejbat a byli normálně volný, je možný ale že to nějak drhlo na těch vodítkách. stejně ty vodítka sou vyřešena upe na prt, nechápu proč to nemůže být celý schovaný v bovdenu, právě proto se mi to tam rostřepilo a následně utrhlo 

- -Jakub-
- Kontaktovat uživatele:
- corpi18
- corpi18