Nefunguje vyhřívání zadního okna
Moderátor: Arci
-
- Kontaktovat uživatele:
Nefunguje vyhřívání zadního okna
Ahoj Corsíci ,
tak mi z ničeho nic přestalo fungovat topení zadního okna. A vzhledem k tomu že teď docela přituhlo tak se jezdí vzcelku blbě. No napadla mě pojistka ,tak to vyzkouším ale kdyby náhodou měl někdo jiný nápad,rozhodně mi se podělte.
Díky
tak mi z ničeho nic přestalo fungovat topení zadního okna. A vzhledem k tomu že teď docela přituhlo tak se jezdí vzcelku blbě. No napadla mě pojistka ,tak to vyzkouším ale kdyby náhodou měl někdo jiný nápad,rozhodně mi se podělte.
Díky
- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
- Kalda
- Člen Corsa Clubu
Re: Nefunguje vyhřívání zadního okna
lucanito85:mě to taky nejede (zatím
), pač mam přetrhaný drátky v tom kolínku co vede do dveří od kufru, dyž to stáhneš, tak tam vede hadička k ostřikovači a drátky (k zámku a vyhřívání) ... skus to 

Corsa D 1.4 16V Cosmo
Corsa B 1.6 16V GSi
Corsa B 1.6 16V GSi
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Zadni okno
Zdravim, muzu nekoho poprosit o radu? Najednou se mi nerozmrazuje zadni okno jake by mohli byt priciny? Koukal jsem na pojistky a na dratky co vedou k oknu ale na nic jsem neprisel, neni jeste neco proc to nejde? Treba v poj.skrince? Diky
EDIT:Sloučeno.Havli
EDIT:Sloučeno.Havli
- Gringo_Joe
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
tak pojistka je to trojka v pojistkove skrince, pokud uz ses tam dival..
Dale bych se podival, jestli se prostredek cudliku rozsviti, kdyz uvedes vyhrivani do provozu, pokud ne, je to 100% zrada v elektrice.. Jestlis uz byl i u dratku v okenku, muzes promerit, jestli tam neco jde..
Dale bych se podival, jestli se prostredek cudliku rozsviti, kdyz uvedes vyhrivani do provozu, pokud ne, je to 100% zrada v elektrice.. Jestlis uz byl i u dratku v okenku, muzes promerit, jestli tam neco jde..
Corsa B 1.0 12V 1998
-
Re: Nefunguje vyhřívání zadního okna
Kluci, kde to relátko sehnat? :/ Také ho mám v háji, v Autokelly jsem neuspěl..