Pokuty a přestupky

všechny OT, a podobný povídačky... co s Corsou mají společného jen pisatele.

Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci

Odpovědět
nostromo

Příspěvek od nostromo »

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2007081101

Na dfensovi se timhle tematem hodne zabyvaji.
Corsa C - 1.0 12V rok 2000
Yamaha FZS600 Fazer - rok 2003
petanek192
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petanek192 »

Me bi jen zajimalo co tomu rikaj cajti ??? ja uz dostal pokutu za to ze nemam vzadu sedacky kdyz mam napsano 5 mist v TP... to same by mohlo nastat i stou barvo no ne ??? nebo jeste hur technycky stav ????
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska

Saab 2,3Turbo AERO 250ps audio HARMAN KARDON 8)
pdk88
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pdk88 »

petanek>> to si děláš prd*l s těma sedačkama ne? kolik si dostal? :roll:
Corsa A GSi C20XE "Orangeer"
Corsa A C20XE "Terrorschlumpf"
neu: Corsa C GSi Z18XE
ex: Corsa B combi X14XE "Bublina"
petanek192
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

pdk88 píše:petanek>> to si děláš prd*l s těma sedačkama ne? kolik si dostal? :roll:
nejdriv tisic a ja je tam nemel pac sem se stehoval ale to bylo dopoledne a jel sem pro mladou prazdnej ... A pak vecer sem vezl posledni furu a staveli me znova a zrovna sem vezl par prazdnejch krabic takze tomu se ztehuju neverili a chteli my dat 2000kc ale stesti ze nemuzou dat pokutu za stejnej prestupek 2 denne takze utreli lussku ale ten tisic sem musel zaplatit ... myslim ze by se na me vysrali ale tady unas jsou policajti zaujati na ty ostry vyfuky drobet hlucnejsi auto a uz je to jak v americkym filmu ... nejhorsi na tom je ze veskery jejich prestupky se hazeli do kose a resi stale jen ajen nas :( .. uz aby schvalili ten zakon nebo jak se tomu nadava ze bude policejni prohresky resit nezavislej organ uz se na to tesim ale uz by to mohlo platit aspon rok spatky ... jak se rika oko za oko zub za zub ...

JINAK SORRY ZA OT !!!!!
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska

KAMISH

Příspěvek od KAMISH »

bydlím vedle cajtů,čumí jak telata,ale je to v klidku,při kontrole na cestě jen údiv a černým nestavím.
mirastr
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirastr »

petanek192 píše:
pdk88 píše:petanek>> to si děláš prd*l s těma sedačkama ne? kolik si dostal? :roll:
nejdriv tisic a ja je tam nemel pac sem se stehoval ale to bylo dopoledne a jel sem pro mladou prazdnej ... A pak vecer sem vezl posledni furu a staveli me znova a zrovna sem vezl par prazdnejch krabic takze tomu se ztehuju neverili a chteli my dat 2000kc ale stesti ze nemuzou dat pokutu za stejnej prestupek 2 denne takze utreli lussku ale ten tisic sem musel zaplatit ... myslim ze by se na me vysrali ale tady unas jsou policajti zaujati na ty ostry vyfuky drobet hlucnejsi auto a uz je to jak v americkym filmu ... nejhorsi na tom je ze veskery jejich prestupky se hazeli do kose a resi stale jen ajen nas :( .. uz aby schvalili ten zakon nebo jak se tomu nadava ze bude policejni prohresky resit nezavislej organ uz se na to tesim ale uz by to mohlo platit aspon rok spatky ... jak se rika oko za oko zub za zub ...

JINAK SORRY ZA OT !!!!!
petanek192: A máš ten ústřižek od tý pokuty? Oni ti NEMŮŽOU dát pokutu za to, že tam nemáš sedačky. Je to napadnutelný a teoreticky bys mohl tu pokutu dostat zpátky.

Co má říkat já? Mám Trafica, v TP 9 míst, a většinou jezdím bez poslední řady, čili se 6ti místy. Není to nesmysl, aby mě za to pokutovali? :-)
Opel Corsa C 1.0 12V, r.v. 12/2004
Renault Trafic 2.0 dCi QuickShift, r.v.11/2008
ondrap
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od ondrap »

mirastr píše:
Co má říkat já? Mám Trafica, v TP 9 míst, a většinou jezdím bez poslední řady, čili se 6ti místy. Není to nesmysl, aby mě za to pokutovali? :-)
Hle to je fakt, .. v práci máme 9ti místnýho tranzita a jezdí se skoro pořád jen s jednou řadou max dvě řady. Takže aby ti daly pokutu za to že jezdíš bez sedadel je nějaka blbost
petanek192
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

uz sem se na ne vysral drzim hudu a krok . nekdy lepsi nes aby zase obden merili po celim meste a cekali na me za to mi ten litr nestoji sice dostanu litr z5 ale kolik me to bude stat ve finale :?: :?: :?: . nic seru na ne jsem rad ze mam klid ...

mirastr
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirastr »

petanek192 píše:uz sem se na ne vysral drzim hudu a krok . nekdy lepsi nes aby zase obden merili po celim meste a cekali na me za to mi ten litr nestoji sice dostanu litr z5 ale kolik me to bude stat ve finale :?: :?: :?: . nic seru na ne jsem rad ze mam klid ...
Ja bych se s nima hadal do krve, některý policajti jsou fakt zmr*i.
Opel Corsa C 1.0 12V, r.v. 12/2004
Renault Trafic 2.0 dCi QuickShift, r.v.11/2008
HonzisL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzisL »

Erik píše:No, tady him vzdy poslu obalku zpet...

At te poslou dukazi, ze to neni mozni ze jsi tam nebyl ten den.
Casto se stane ze fotku nejde dost dobre videt, a nebo ze zadnou nemaji. A pokuta nebude.

Pak at poslou dukazi jak to merily. Jestli s radarem tak kdy byl na poslet kalibrovane. Casto se stava, ze proslo kalibrace, a zadnou pokuta nebude...

Takovi veci... Uplne na konce pak muzes rict, kdyz vsechni dukazi maji, tak jo, asi jo, asi to bila nekdo kdo odeme pujcil auto...

Uz jsem se takhle dost krat nechal zrusit pokuta :D
A co nebýt srab a přiznat se?? :D
Corsa 1.5D nejlepší kára:-D
pdk88
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pdk88 »

a co nebýt blb a hádat se? :D
Corsa A GSi C20XE "Orangeer"
Corsa A C20XE "Terrorschlumpf"
neu: Corsa C GSi Z18XE
ex: Corsa B combi X14XE "Bublina"