přidělaní prahú
- Kubina
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
přidělaní prahú
má někdo zkušenosti s přidělaním prahú?mám prahy na corsu b ale něják to nechapu,jak to uchytit
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
- Lukkas
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Buď nýty se zápustnou hlavou a pak je zakrejt kytem nebo úplně postačí lepidlo na okna (lepí se sním čelní skla), tím lepidlem to mam já a je to bez jakých koliv problémů a je to jednoduchá montáž
Black Opel Corsa A 1.5D
>Moje Corsa<
>Moje Corsa<
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- Kubina
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
lepidlo sem k tomu dostal,ale problem je v tom ze po zime budou kupovat jinou corsu a všechno přehazovat,a to lepidlo prej drží jak čert,takže to dam asi az na novou,jinak dik za radu
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
-
Re: přidělaní prahú
Zdravím,
k těm prahům by mě zajímalo, jestli máte někdo zkušenosti s univerzálními prahy? Jak je potom zpracujete - jen uříznete př. pilkou necháte přestříkat na stejnou barvu a přiděláte?
Nebo si raději kupujete přímo na vaši corsu?
A doplňky dolaďujete barvou u profíků nebo sami autolakem?
díky
k těm prahům by mě zajímalo, jestli máte někdo zkušenosti s univerzálními prahy? Jak je potom zpracujete - jen uříznete př. pilkou necháte přestříkat na stejnou barvu a přiděláte?
Nebo si raději kupujete přímo na vaši corsu?
A doplňky dolaďujete barvou u profíků nebo sami autolakem?
díky
Corsa C, 1.0 12V