Tak bych se k Vám rád připojil. Po dlouhém rozhodování a po mém prvním autu, které bylo BMW E30

, jse mse rozhozdl koupit něco do města, ale aby se to nezaleklo případného cestování. Jsem zapřísáhlý "benzinista"

, takže v mém výběru figurovala hlavně Honda civic 1.5 Vtec, ještě Ford Fiesta 1.25 Zetec. Nicméně, po zvážení jsem vyšrtl, avšak s páčicím srdcem Hondu a fiestu také a koukal po dalších "obětech". Do oka mi tentokrat padlo Clio A Corsa C. S tím, že Clio je francouz tak bylo rozhodnuto

. Teď, jaký motor? Dlouho jsem chtěl motor 1.2 16v 55kw. Nicméně, čím více jse mčetl o spolehlivost motoru 1.7 DTI ISUZU, jeho spotřebě, ale hlavně spolehlivosti. Tak jsem zahrnul do hledání oba tyto motory, i když podvědomně jsem dával stále přednost 1.2. Přeci, nebudu mít chrochtající auto? A hle! Na internetu se objevila velice solidní nabídka přímo do Autosalonu OpelStaiger, první majitel, serviska vedená do konce roku 2008. A najeto 134tkm. Po svezení a výčtu výbavy, které chyběla jen klima (snad nebudu litovat), bylo jasno! Abych to shrnul, Jedná se tedy o OPEL CORSA C z roku 2001, motorem 1.7DTI a výkonu 55kw. Výbava SPORT, což znamená, že má tvrdší odpružení, nižší světlou výskua chromovaný rošt chladiče toť asi vše z exteriéru. Pojďme do interiéru a jeho výbavy! 2x čelní airbag, 2x el. okna el. vyhřívaná zrcátka, servo, Rádio s CD měničem a 6 repro. A výbavu sport odlišují anatomická přední sedadla, bílé podbarvení budíku, kožený packet (řadička, ručka, volant) a chrom packet. Zatím jsem sní velice spokojen po zimě se chystám na rozvody, zadní výfuk a možná nějaka litá kola budou, to se uvidí. Auto bylo bouchlé za zadní dvěře a asi se měnilo zadní okno, tudiž patrně pod něj zatéká tak mám na zadních dveřích puchýřek, před zimou bych to rad schoval. Auto jse mtaké koupil lehce ťuklé na pravé zadní dveře, taky drobnost až se nani pustím tak snad bude pěkná jako moje bývala etříca. Takže, doufám, že zapadnu a teším se na nějaký ten sraz a společný pokec! P.S. Omluvte kvalitu fotek, je to mobilem pořádné fotky teprve přijdou
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.