Optika > čiré světla + angel eyes

Sekce šílenců,díky nímž se starej Adam Opel obrací v hrobě !!!

Moderátoři: Arci, Svoby, Vtomas

Odpovědět
Honz@
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ »

když takhle prohledáváte světla, pls kdyby ste někdo narazil na přední na C-čko kde jsou H7 tak prosím kdyžtak poslat info.

co jsem hledal v čr i na ebay tak jsou všechny s H1
Fabia Rs
Corsa C 1,3 CDTI + Chip -prodáno
moje felda
Keil
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keil »

ja mam doma origo na prodej, komplet i s motorkem naklapeni... zarovka na dalku H1, potkavacka H7...
Corsa C 1.2 twinport + CHIP
Gringo_Joe
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gringo_Joe »

tak jsem si taky poridil angely, nevypadaji spatne a sviti hezky, nicmene mam par nejasnosti
1) Na Angel krouzky tam neni konektor, jen draty co lezou ven.. To je asi dobre, protoze seriove svetla nemaji krouzky
2) Neni tam motorek, tak me napadlo, pouzit ty piny z nej a napichnout je na krouzky.. Samozrejmne je muzu dat paralelne treba k parkovackam, ale pokud by to nejak fungovalo, tak bych to mohl ovladat tim prepinacem.. Jde o to, ze s Angelama standartne jezdit nebudu, to je spise jen na predvadeni
Teoreticky jsou tam tri piny, takze bych tam cekal napajeni, zem a jeste neco (I2C tam snad nebude), ale jestli nekdo vite, tak si necham poradit..
Corsa B 1.0 12V 1998
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Hosák - mě se třebas ti diodový líběj (je pravda, že v noci, když nejsou vidět a svítěj ;o))) ale líběj... nejideálnější by bylo, kdyby ty diody byly schovaný v GSI světlech ;o))

Keil - pecka za těch "pár kaček" se to fakt vyplatí... a jak to z Allegra objednáváš?? psal jsem tam jednomu chlápkovi, ohledně sportovního filtru do airboxu a ani mi neodpověděl.. ;o(

Honz@ - kdybys ty světla nebral od Keila, tak na aukru nějaký jsou.. stačí dát do vyhledávače "Corsa"

Gringo - já mám diody klasicky jak říkáš napojený na parkovačky... a tak bych to dělal i s angelama.. když už je máš, tak bych s nima svítil..
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
Keil
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keil »

Gringo_Joe: ja mam ty kruhy taky na parkovacky a bez problemu...

Velbloud: tak na allegru funguje prihlaseni z ceskeho aukra... a kdyz chci komunikovat, tak si text napisi na google prekladaci a prelozim do polstiny... a kdyz odepise, tak zase naopak... kdyz souhlasi se zaslanim do zahranici, lze aukci bezproblemu drazit, pokud ne, je vhodne ho kontaktovat zda by bylo zaslani mozne a pripadne zmeni konfiguraci aukce... takhle to delam ja...

Ceny jsou paradni, ted napr me tam zaujala zadni naprava na cecko z GSI... komplet naprava, brzdice, kotouce... za 3tis v prepoctu, uvazuji o tom... Je kousek od hranic, mam to tak kolem 100km... bych si proto i zajel... http://www.allegro.pl/item835376253_ope ... z_gsi.html
Honz@
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ »

Keil - bral bych ale chci ty co mám - s čočkou

Velbloud - na aukru jsou ale buď tuning nebo klasická parabola. Origo čočky nikde nejsou. tady v čr těch cors moc není co mají origo čočky

a když už mám Hid sadu na H7 je blbost kupovat jiný světla kde jsou 2x H1
Fabia Rs
Corsa C 1,3 CDTI + Chip -prodáno
moje felda
corpi18

Příspěvek od corpi18 »

netušíte zdali náhodou neprodávaj někde jen ten čirej přektryt přes světlo? sundal sem srnku a rozsekala mi sklo na pravym světle proto potřebuji nutně sehnat a opravit. dík za nabídky a tipy :wink:
sice 55 koní, ale už jsem z ní 174km/h vymáčknul, ale byla to fuška :-)
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Corpi... čirej překryt seženeš těžko... a nebo tě vyjde stejně jako celý světlo, který na aukru je za 900,-
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

corpi18

Příspěvek od corpi18 »

a to jde koupit jen jedno? sem myslel že jedině v páru :roll: tak jesli půjde obědnat jen řidičova strana, tak to bude dobrý. nemá náhodou někdo na prodej? :?:
sice 55 koní, ale už jsem z ní 174km/h vymáčknul, ale byla to fuška :-)
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

jj jde objednat jen jedno.. teď je na aukru nevidím.. ale zkus týden počkat, protože je tam každej měsíc vystavuje za 899,- Kus... což si myslím, že je super cena..

dj-si
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj-si »

zdravičko dámy a pánové, potřebuji radu, sehnal sem si na ebay zadní čiré světla, ale nějak mi chybí takové ty patice na žárovky které se potom dávají do světel a zapojují se na origo konektor, nevíte kde tyto patice se zapojením sehnat? díky za rady :wink:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
ŠILENÝCH 60PS >>>CorsaB C14NZ<<<
make some NOISE 132.3 db
Obrázek
Keil
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keil »

z origo tam patice nepasuji?
dj-si
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj-si »

nepasujou, na origo je tam jakési plastovy kus na které se dávají všechny žárovky a to se vsadí celé do světel a do těchto světel to nepasuje :cry:
make some NOISE 132.3 db
Obrázek
jardaobolecky

Příspěvek od jardaobolecky »

skus patice s golfa3 s blinkru ale musel bysis udelat eletriku k tomu mam jich tu par uz sem to predelaval
dj-si
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj-si »

kupovat patice na golfa se mi moc nechce, u nás asi neseženu někde bouračku abych to jen zkusil a nevím jestli to bude pasovat a chtěl bych to na ten origo konektor a ten jen tak asi neseženu :( spíše jestli náhodou někdo neboural a dával třeba origo a tohle mu mohl zůstat, nebo jestli někdo neví, jestli se dá tenhle "bazmekt" koupit zvlášť :roll:
make some NOISE 132.3 db
Obrázek
Odpovědět