Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
Jo dojel jsem i s eskortou k baráku sedl do druhýho auta, pěkně orgánům zamával a jel. Hleděli jak trumpety. Pitomci. Jo a důvod byly 9 na 16 palců kola (nejsou v TP) a folie bez atestu... Pravda, byl jsem trochu hubatej, takže + 2000 pokuta
a jak to mohly vedet,dyt kola mas napsany akorat ve velkym TP?
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
nj to je fakt,v registru nebo co to je to zjisti,ale to uz je pak fakt jen buzerace
No na me to skuseli taky, ze tam mam pry vetsi kola, tak jsem jim rekl ze ano a ze tam maj byt 13" ky a ja tam mam 14" ale ze to lip vypada a lip se chova na silnici tak me vratili papiri a naschle ... Nastesti tady v PCE jsou celkem tolerantni.....
@CorsaA1.2i8V@CorsaA1.6i8V@TigraA1.6i16V78kW@TigraTwintopSport1.8i16V92kW@ !!!Diagnostika vozů opel do r. 2013 adaptérem OP-COM!!! , 3D TISK + tvorba 3D objektů
JJ je to hlavne o tom na jakyho narazis... Muzes chitit zmr.. kterej ti napocita uplne vsechno a muzes mu tam rovnou nechat papiry...
@CorsaA1.2i8V@CorsaA1.6i8V@TigraA1.6i16V78kW@TigraTwintopSport1.8i16V92kW@ !!!Diagnostika vozů opel do r. 2013 adaptérem OP-COM!!! , 3D TISK + tvorba 3D objektů
a jak to je s podlozkama,kdyz si vysunu kolesa bude to vadit?