ondrap >Corsa C-1.0 12V

2000-2006

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder

Odpovědět
ondrap
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od ondrap »

16" je moc, .. si to na tom nedokážu představit. S litrovým motorem a 16" kola :roll:
mirastr
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirastr »

ondrap píše:16" je moc, .. si to na tom nedokážu představit. S litrovým motorem a 16" kola :roll:
Drží to na silnici jak přibitý, spotřeba + 0,5 litru, ale vypadá to úžasně. Se podívej...
Opel Corsa C 1.0 12V, r.v. 12/2004
Renault Trafic 2.0 dCi QuickShift, r.v.11/2008
ondrap
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od ondrap »

mirastr píše:
ondrap píše:16" je moc, .. si to na tom nedokážu představit. S litrovým motorem a 16" kola :roll:
Drží to na silnici jak přibitý, spotřeba + 0,5 litru, ale vypadá to úžasně. Se podívej...
Vypadá to super to se musí nechat.
ondrap
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od ondrap »

No stala se mi nemilá věc. Mám prasklý sběrný potrubí výfuku, .. v Opelu mi řekly cca 15000,- po nějaký 30% slevě, .. takže mám radost

Doufám že něco najdu na vrakáčích
mirastr
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirastr »

ondrap píše:No stala se mi nemilá věc. Mám prasklý sběrný potrubí výfuku, .. v Opelu mi řekly cca 15000,- po nějaký 30% slevě, .. takže mám radost

Doufám že něco najdu na vrakáčích
Co to je za díl? To jsem ještě neslyšel? Já jsem v autorizovaný servis ztratil po poslední návštěvě důvěru. Měl jsem brnění do volantu - řekli mi 25tis, výměna poloosy. Nakonec jsem zjistil, že oprava bude stát cca 2tis -. vyměna homokinetického kloubu.
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Origo Opel má vůbec zajímavý ceny :lol: :lol: A hlavně by ti vyměnily půlku auta,za ranec :lol: :lol:
ty svody koupíš na vrakáči a určitě půjdou i zavařit.Trochu pakárna jestli je to litina ale lepší než podporovat ty magory :lol: :lol:
mirastr
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirastr »

Havli píše:Origo Opel má vůbec zajímavý ceny :lol: :lol: A hlavně by ti vyměnily půlku auta,za ranec :lol: :lol:
ty svody koupíš na vrakáči a určitě půjdou i zavařit.Trochu pakárna jestli je to litina ale lepší než podporovat ty magory :lol: :lol:
Servis Opel Pardubice: výměna manžety a sklíčka u zrcátka: 3.500,- Kč.
Lukkas
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukkas »

Táta měl u corsy taky prasklé svody a zavařili mu to tušim za 350 kč :wink: ani je nemusel sundavat, jen se to očistilo a zavařilo :wink:
Black Opel Corsa A 1.5D
>Moje Corsa<
ondrap
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od ondrap »

Mirastr : je to ten díl který vystupuje z motoru a navazuje na nej katalyzátor. Je v něm uchycená lambda sonda

Zavaření podle prvních informací 1000,- přes jednoho člověka, .. zeptám se přímo tam kde se to vaří a uvidím. Postup vaření je prý ten že se to nahřeje v peci zavaří a nechá pozvolna vychladnout.

Na vrakáči mi to nechají za asi 5000,- i s katalyzátorem, nemám tušení jestli to jde rozdělat nebo je to jeden kus, .. v motoru je to zakrytý takovým plechem s nejakýma opel (torx) šroubama na který samozdřejmně nemám nádstavec.

A v tom Opelu to mění taky celý i s katal.

Mám z toho trochu hlavu, .. zavařit, prodat, koupit 5ti dv. 1,2 :wink: (takový únikový plán, ale nějak se mi toho nechce zbavovat už jsme si na sebe zvykly ) :)
ondrap
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od ondrap »

mirastr píše:Servis Opel Pardubice: výměna manžety a sklíčka u zrcátka: 3.500,- Kč.
Zrcátko jsem si ulomil, nové 1000,- a vyměnil jsem to doma sám. Příšte (což snad už nebude) zajdu na vrakoviště a koupím je tam
mirastr
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirastr »

ondrap píše:
mirastr píše:Servis Opel Pardubice: výměna manžety a sklíčka u zrcátka: 3.500,- Kč.
Zrcátko jsem si ulomil, nové 1000,- a vyměnil jsem to doma sám. Příšte (což snad už nebude) zajdu na vrakoviště a koupím je tam
Jenže to sklíčko stojí u kelly asi 300,-
ondrap
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od ondrap »

Aach jo, .. tak už jsem získal tip na novy sběrný potrubí za 13500,- .. ty německý šašci to udělal jako jeden kus s katalyzátorem, .. tzn z vrakáče to riskovat nebudu, a kdybych si to měl nechat tak mi asi nic jinýho nezbude. Ješte musím zjistit jestli to půjde nějak rozumně zavařit a pak se uvidí co dál.
ondrap
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od ondrap »

Tak jsem vyfotil to sběrný potrubí, .. je to mobilem takže kvalita nic moc, jestli si vzpomenu zkusím to zítra na světle.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Mělo by to jít zavařit,Svobyho táta měl to samý :wink: I kdyby to mělo stát ranec,furt lepčí než dát 13 litrů za novej svod+kat :lol:
ondrap
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od ondrap »

Havli píše:Mělo by to jít zavařit,Svobyho táta měl to samý :wink: I kdyby to mělo stát ranec,furt lepčí než dát 13 litrů za novej svod+kat :lol:
Není to pořádně vidět, ale je to prasklý skoro dokola, .. nějak nemám chuť se otravovat se sháněním někoho kdo to dokáže slušně zavařit a kde mám záruku že mi to neudělá znova. :roll:

Auto denně potřebuji na cestu do práce a nějaký vaření by mi to docela zkomplikovalo.
Odpovědět