Snímač otáček klikové hřídele>>zhasínání motoru
-
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
Nazdar všichni..Tak řeším úplně to samé co Vy..Mam Corsu r.v.99,obsah 1.25i 16V ECOTEC..auto nastartuju,jede nebo je nastartovaný pět deset minut a pak se rosvítí to hnusný oranžový oko,auto zdechne a nejde natočit... Počkám půl hoďky a pak zase to samé..pořád dokola... Tak jsem byl dneska u kamoše na diagnostice(za dvě stovky ..),samo že našel sporadickou chybu'' vadný snímač otáček''..tak že sem objel prodejny a když sem zjistil tu cenu.. nejlevnější nová za 2300... tak jsem dojel na vrakárnu a sehnal použitou za 500... jenže ouha... úplně to samý.. auto natočím,běží 5-10 min a šlus... tak teď babo raď... buď mi ty šmejdi prodali vadnou nebo nevím... CO VY NA TO...?
-
-
-
No chlape to je zásadní info... já sem si říkal že tam jen jeden snímač otáček nemuže být,páč jsem ho odpojil i za běhu motoru a motor nezhasl..tak mam pocit že si uhodil hřebíček na hlavičku.. A ještě aby toho nebylo málo,tak už delší čas jsem pozoroval lehké klepání někde na ventilech,tak když už se v tom šťourám tak jsem dneska schodil ventilové víko z zjistil jsem,že je v pytli,,hydroštok'' na jenom ventilu sací vačky 4válce.. ještě že je to poslední válec a stačí sundat všechny třmeny a nechat tak jen ten u rozvodového kola aby nepřeskočil řetěz a vačku nahzvednout a štok vyndat,páč sundávat rovody bych se z toho asi už opupínkoval Tak hned ráno pod to lehnu a pujde mrcha čidlo ven.. A ještě k ty ceně toho snímače nahoře.. sehnali mi pouze origo BOSCH,žádnou náhradu..proto ten ranec za to...Moc děkuju za radu a písnu jak to dopadlo
-
Tak už to šlape,bylo to jak si říkal čidlo na klice...!!! udělěl jsem pokus.. ... jak se to ohřálo tak to chcíplo a nešlo asi pul hoďky nastartovat... tak jsem to po chcípnutí hned vyndal a vodou zchladil a zapojil zpět a běželo to.. tak že na 100% jistota... Děkuju moc za radu,auto běží jak ,,švícary''.. mějte se...
-
Problém při startování>vadné čidlo kliky
Zdravím znalce corsiček. Předem se omlouvám, co budu psát, ale jsem přeci jenom ženská a v technice se nevyznám a jak jsem zjistila, tak ani některé servisy nepřijdou na chybu. Po přečtení vašich příspěvků si říkám, že vy už budete moje poslední naděje. Mám corsu,r.v.99,1.0,až do ledna bylo vše OK,poslední měsíc mám problémy při startování, pokud nejede 1 - 2 dny,tak téměř s jistotou nenastartuju,motor točí, je slyšet cvakání někde ve startéru, ale nenaskočí... , mechanici hledali chybu, ale nenašli, pouze vyměnili baterii, ale corsa zvesela takhle blbne dál...Je mezi vámi někdo, kdo si tímhle taky prošel?
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele: