Jinak, opět k tomu tvému vychvalovanému sportovnímu podvozku...v nejnižší cenový třídě, která se pohybuje kolem 4 tisíc nikdy nekoupíš podvozek, který se vyrovná origo tlumičům nebo např. tlumičům od Monroe, ale to už je debata o něčem jiném, platí...značka rovná se více peněz...Levný podvozek nemá cenu kupovat podle mě, nemůže to za ty peníze být k něčemu. Podívej se na podvozky...od 10 tisíc a výš už by to mohlo být obstojný..
Podvozek> tlumiče, pružiny a vše kolem...
-
HonzisL
- Kontaktovat uživatele:
toxik-q: tak to samozřejmě dělám jako první, to je jasnýý
! Spíš jsem chtěl vědět, jestli někdo nemá nějaký tip:-)
Jinak, opět k tomu tvému vychvalovanému sportovnímu podvozku...v nejnižší cenový třídě, která se pohybuje kolem 4 tisíc nikdy nekoupíš podvozek, který se vyrovná origo tlumičům nebo např. tlumičům od Monroe, ale to už je debata o něčem jiném, platí...značka rovná se více peněz...Levný podvozek nemá cenu kupovat podle mě, nemůže to za ty peníze být k něčemu. Podívej se na podvozky...od 10 tisíc a výš už by to mohlo být obstojný..
Corsa 1.5D nejlepší kára:-D
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
honzisL: ja tu zadny podvozek nevychvaluju
jen sem zminoval mozne varianty reseni tveho problemu kdyz nechces investovat moc money
urcite neni pochyb o tom ze original tlumice ZADNY podvozek nenahradi
zminujes drazssi podvozky kde ovsem take kolikrat preplacis za znacku ( jako je to u vsech vyrobku ) viz treba podvozek V-max a jom
jsou naprosto stejne vyrabene v jedne hale
jen pak rozdil v cene a nazvu
je tezke se ke necemu vyjadrovat ci radit kdyz neudas jake tlumice shanis (sportovni ci seriove) a zdali investujes do monroe (popripade jejich radu) nebo chces tu levnejsi variantu starline atd
je tezke se ke necemu vyjadrovat ci radit kdyz neudas jake tlumice shanis (sportovni ci seriove) a zdali investujes do monroe (popripade jejich radu) nebo chces tu levnejsi variantu starline atd
Naposledy upravil(a) toxik-q dne 06 bře 2009, 08:48, celkem upraveno 1 x.
Opel Corsa 1.2i X12SZ
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
-
HonzisL
- Kontaktovat uživatele:
-
Havli
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
Honzis>Když koupíš lepší tlumiče, Monroe apod. tak ty snesou snížení -40/40 v pohodě,můj případ. Ale životnost se pochopitelně zkrátí,i když né razantně.
jestli chceš větší snížení,pak bych asi volil štelovák
jestli chceš větší snížení,pak bych asi volil štelovák
Naposledy upravil(a) Havli dne 06 bře 2009, 16:19, celkem upraveno 1 x.
- wilcza
- Člen Corsa Clubu
-
HonzisL
- Kontaktovat uživatele:
-
Havli
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
HonzisL
- Kontaktovat uživatele:
Tak ted nevím, koukal jsem na podvozek od Jom a stojí 4000 Kč, tlumiče od monroe všechny čtyři..taky 4 tisíce...Vrtá mi hlavou, co bude lepší, zda komplet podvozek či jen tlumiče a na ně pružiny. Jde mi o to, že auto je v denním provozu a chci jen zlepšit jízdní vlastnosti, aby to lépe sedělo atd.
Nevím, zda-li tovární provedení komplet podvozku od JOM bude obstojné a vydrží nějaké kilometry, píšou u něj zatížení vpředu 790 kg, mám diesel 1.5D, tak jestli to bude OK:-). Díky za rady..
Nevím, zda-li tovární provedení komplet podvozku od JOM bude obstojné a vydrží nějaké kilometry, píšou u něj zatížení vpředu 790 kg, mám diesel 1.5D, tak jestli to bude OK:-). Díky za rady..
- Svoby
- Moderátor
-
HonzisL
- Kontaktovat uživatele:
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
honzisL: mam na to stejny nazor ohledne zivotnosti jako svoby
a z technickeho hlediska bude urcite lepsi varianta koupit sportovni podvozek komplet
a ty sportovni pruziny co mas strelit 
Opel Corsa 1.2i X12SZ
-
HonzisL
- Kontaktovat uživatele:
Svoby: máš pravdu..provozní hmotnost 890:-)
toxik-g: jasny, chápu, chci jen rozumnou odpověd na to, jak to půjde do kytek a zda-li komfort jízdy bude se sportovním podvozkem únosný...na našich silnicích:-)
toxik-g: jasny, chápu, chci jen rozumnou odpověd na to, jak to půjde do kytek a zda-li komfort jízdy bude se sportovním podvozkem únosný...na našich silnicích:-)
Naposledy upravil(a) HonzisL dne 08 bře 2009, 12:58, celkem upraveno 1 x.
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
honzisL: s tou zivotnosti je to asi inndividualni kde budes jezdit jak zatizenej atd
jizdni vlastnosti to bude mit urcite lepsi jako komplet...a ke komfortu jizdy
to vis ze to nebude jako v perince rozdil je znat...ale je to unosny
jde jen o zvyk
Opel Corsa 1.2i X12SZ