Paluš - Corsa B X12XE

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder

Odpovědět
Adiss
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adiss »

HonzisL píše:Zdravím, nebylo by lepší sundat ty tuzingový imitace výdechů kapozy?? :lol: :lol:
nebylo by lepší nechat těch pitomejch narážek a taky ukázat nejakou corsu? :!:
Opel Corsa 1.5TD JOY
Obrázek
Obrázek
Svoby
Moderátor

Příspěvek od Svoby »

myslím že i kdyby takle corsa měla nasávače na kapotě tak je to jedno, i tak to bude peklo
I German Style !
Paluš
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od Paluš »

HonzisL píše:Zdravím, nebylo by lepší sundat ty tuzingový imitace výdechů kapozy?? :lol: :lol:
corsa bude vypadat úplně jinak ... výdechy tam už nebudou :wink:
Bude vypadat jako original od RIEGRU, ale kdy to nevím :D
víta

Příspěvek od víta »

tak co už tohle peklo jezdí?? šup sem z nějakýma fotama
Paluš
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od Paluš »

vita:
... tak to si ještě počkáš 8)
chci ďáblika vyladit k dokonalosti a to stojí mraky peněz, mnoho času ladění a toho je zrovna málo.
Mnoho kluků to tady jak koukám své projekty vzdalo, ale já jsem starej zarytej buldok a corsu dokončím ... už jsem do toho moc investoval, abych to vzdal :wink:
víta

Příspěvek od víta »

to věřim tak nám aspon prozrad jak jsi daleko plus třeba nějaký fotečky :-D
Paluš
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od Paluš »

fotečky budou pozdějc ... teď je vše rozdělané a motor byl testován v jíné zkušební corse ... vydrž :D
Paluš
Člen Corsa Clubu

KONEC PROJEKTU !!!

Příspěvek od Paluš »

Vím, že tady hodně kluků asi zklamu a je mi opravdu líto, ale jsem nucen projekt corsa - LET ukončit z rodinných a finančních důvodů :cry:
Je zde tady na prodej motor C20LET, převodovky F16, F18, F20, F28, mraky dílů na tuto stavbu, další nahradní díly např. elektrika na C20LET motor, váha vzduchu, komplet díly na GO motoru C20LET, kované písty + kroužky + čepy, sada těsnění, SILIKONOVÉ hadice - vodní i vzduchový systém určený speciálně pro corsu B - komplet, nový chladič, intercoler, přední převrtávané brzdy C20LET s většími prasátky + kotouče 2x sada, RSL 15 KOLA 8palců - NOVÁ , limitovaná edice !!!, další alu kola se zimními koly, RIEGER KIT ... je toho mraky a bylo by to na dlouhé vypisování.
Nejraději bych to prodal v celku jen vážnému zájemci.
Odpovím všem na SZ.
PROSÍM BEZ ZBYTEČNÝCH OT, UŽ TAK JE TO PRO MNĚ TĚŽKÉ :?
Tiger.s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiger.s »

:cry: :cry: Na tohle jsem se tak moc těšil :(
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát :D )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up

C20XE IN STOCK :pifko:
NoX

Příspěvek od NoX »

co bys chtel za F18 prevodovku?

mam v cali x20xe + automat prevodovku,a rad bych manual. nevis, jak je to se setrvacnikem v pripade, ze mam na aute automat? spojka se musi koupit, ze, s tim se pocita,ale co setrvak?
corsamania

Příspěvek od corsamania »

NoX píše:co bys chtel za F18 prevodovku?

mam v cali x20xe + automat prevodovku,a rad bych manual. nevis, jak je to se setrvacnikem v pripade, ze mam na aute automat? spojka se musi koupit, ze, s tim se pocita,ale co setrvak?

setrvak u automatu je jinej, opravuji automaticke prevodovky, tak to vim na 100% bude i jina elektrika a mozna i starter a na 95% i poloosy....
Corsa B 2.0 16V
NoX

Příspěvek od NoX »

hmm, to si me nepotesil.
starter mi nevadi. elektrika by mela byt stejna, akorat tam je extra svazek pro RJ automatu, ktery si bere signal z RJ motoru.
poloosy me taky az tak netrapi, mam je
Paluš
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od Paluš »

Tak jsem dnes prodal čtyřkolku viz. prodej a možná svůj projekt nakonec dokončím ... je to tak na 70%, ale nebude to hned ... prostě krize.
Kdyby někdo věděl o dobrém, ale ne drahém lakýrníkovi kolem Bruntálu, Opavi, Krnov a domluvil klubáckou cenu, byl bych vděčnej.
Jinak připomínám, že poskytuju soustružnické, vrtařské práce ... tzn. odlehčení setrvačníků, klikovek, vrtání kotoučů, přetáčení kotoučů, bubnů, výroba řemenic dle přání nebo předloh ... prostě na co si vzpomenete 8)
Pepino

Re: Paluš - Corsa B X12XE

Příspěvek od Pepino »

Přeju ti aby jsi to dokončil ! sleduji tvůj projekt a klobouk dolů jsi fakt šikovnej sem rád že to nevzdáváš :D :D :potlesk:
Corsa B 1.4 (44kw/60hp) X14SZ r.v. 1996 Red & Black

Red & Black
Paluš
Člen Corsa Clubu

Re: Paluš - Corsa B X12XE

Příspěvek od Paluš »

lasvegaswings:

díky za podporu,
podařili se nakonec nějaké kšeftíky, tak že do vidím na dobré cestě ... máš pravdu ... nevzdávám to, chci dokončit svůj sen, neboť tuto corsu si nechám ... bude takový můj mazel ... je to prostě srdcovka no :D .
Pak až vše dodončím, určitě dojedu na nějaký solidní sraz, kde doufám nebude jen 5 - 10 cors 8) .
Dám vědět kdy ... ale zatím je to na neurčito
Odpovědět